Gość Zbychu Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Witam, jako że chcę sprzedać rower koledze a nie mam pojęcia ile może być warty proszę o przybliżoną ocenę z Waszej strony. Całość jest z roku 2007: Rama: jakiś no name Amortyzator: RS judy 2 Koła: Alexrims dh19 + piasty deore + race king (opony nowe) Korby: Deore Przerzutki: p- deore, t- deore xt Hamulce: tarczówki deore lx Manetki: deore Kierownica: guizzo Mostek: boplight team Sztyca: BBB Siodło: futura Kaseta: deore 9rz Łańcuch: deore Pedała: Shimano jedna strona platforma, druga spd Co o tym myślicie? Nie chce oszukać znajomego ani siebie, stan oceniam na bdb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
94ostry Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Hmmm... 1000 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Jakieś więcej informacji na temat osprzętu (jakie konkretnie modele i w jakim stanie?). Tak na oko 1000-1500zł, zależnie od stanu i od tego, co dokładnie siedzi w rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbychu Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Obawiam się, że z dokładnymi modelami będzie problem. Nie mam roweru przy sobie, a nawet jest on teraz bardzo daleko ode mnie, z resztą i tak nie wiem jakbym miał sprawdzić dokładny model np. przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 z reguły mają gdzieś napisane, jaki to jest dokładnie model, trzeba się im przyjrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadronsport Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 W takim razie nie widząc zdjecia i stanu faktycznego,tylko ufając Ci tak na słowo,że rower jest w bardzo dobrym stanie,to myślę że kwota 1000-1200zł bedzie tutaj odpowiednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Zbychu
Witam, jako że chcę sprzedać rower koledze a nie mam pojęcia ile może być warty proszę o przybliżoną ocenę z Waszej strony. Całość jest z roku 2007:
Rama: jakiś no name
Amortyzator: RS judy 2
Koła: Alexrims dh19 + piasty deore + race king (opony nowe)
Korby: Deore
Przerzutki: p- deore, t- deore xt
Hamulce: tarczówki deore lx
Manetki: deore
Kierownica: guizzo
Mostek: boplight team
Sztyca: BBB
Siodło: futura
Kaseta: deore 9rz
Łańcuch: deore
Pedała: Shimano jedna strona platforma, druga spd
Co o tym myślicie? Nie chce oszukać znajomego ani siebie, stan oceniam na bdb.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.