tomkusi1 Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 Fajne są ,warto trochę dołożyć do nich ? Opłaca się ? Lepiej kupić od razu dwie czy tylko jedną ?
Sansei6 Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Póki co ja jestem zadowolony.... choć faktycznie na kostce czasem takie dziwne uczucie jak ten środkowy fragment bieżnika trafi na szpar w kostce, ale można przywyknąć... Od tego roku od maja mam na przodzie i tyle, wcześniej tylko tył (przód jeszcze poprzedni dawał rade, choć już w zimę słabo)... także po tamtorocznej zimie z tyłu jestem zadowolony... ogólnie w tym roku 1900 km na nich zarówno asfalt, szutry, sypki piasek, trochę leśnych ścieżek... no i kolejowe kruszywo... . Dodatkowo mam pewność (może złudną ale mam), że jak wyjadę to nie będę miał problemu z przebiciem... a sporo w tym roku potłuczonego szkła rozjechałem... wcześniej każdego roku minimum jeden flaczek zaliczony... w tym póki co odpukać... bez takich problemów... jeśli chodzi o trzymanie.. jeżdżę ostatni głównie na ciśnieniu 3,6 bara.. czyli jak dla mnie dość twardo... nie narzekam... czasem jak przesadzą na szybkim zjeździe to czuję lekki uślizg ale wszystko do opanowania i kontroli... najbardziej jestem ciekawy jak sobie w zimie na lodzie i śniegu poradzą... nie wiem co by tu jeszcze... aha miałem przygody, że jakiś większy kamień wbił się w bieżnik.. ale spoko, wystarczyło wyjąć... ale to spowodowane terenem było jakim jeździłem.. takimi przykolejowymi trasami... ogólnie ładnie się oczyszcza i daje radę na mokrym ... co do zużycia, wbrew pozorom nie widzę by asfalt mocno je pożerał... a mam go też sporo... standardowo do pracy to zazwyczaj po asfalcie i kostce...raz mi się tylko trafiło w mocnej ulewie na mokrym asfalcie... był lekki uślizg ale szukałem limitów... pod kontrolą, nie wyglebiłem Ja bym brał od razu 2, żałowałem przez cała zimę, że od razu 2 nie wziąłem mimo, ze poprzedni przód jeszcze do czasu śniegu dawał radę
tomkusi1 Napisano 27 Października 2014 Autor Napisano 27 Października 2014 Dzięki za odpowiedź Jutro przejdę się po sklepie zapytac czy maja lub mogą zamówić , a jak nie to przez internet. PS.Temat do zamknięcia ( dziękuję za pomoc )
AdaskoKross Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Jak nic jeszcze nie kupiłeś to pomyśl o Kendach kwest taniej ci wyjdzie .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.