callisto Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Witam skradziono mi prawie nowego krossa świeżo po serwisie + kilka stów.. Muszę znaleźć sobie rower ale cierpię na brak kasy i mieszkam w miejscu gdzie polacy nie są mile widziani więc szukam najtańszego roweru: http://allegro.pl/cairo-28-olpran-wyprzedaz-posezonowa-i4683751738.html pojeżdżę tym? Treningi maksymalnie 80 km dniówka raz w tygodniu, a tak po kilkanaście - kilkadziesiąt KM dziennie.
bartek6622 Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Nie żebym zniechęcał Cię do tego typu rowerów, ale co by nie ukrywać, to najtańsza rama 28' kosztuje tyle co ten rowerek.
rodszyld69 Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Jeździć na nim będziesz, dobry jest na miasto po tzw. "bułki" ale treningi do 80 km dziennie nie jestem tego pewny/ Może sie mylę i dasz radę w końcu najwięcej zależy od rowerzysty. Kiedyś jeżdzono na ukrainach i dawali ludzie radę
callisto Napisano 18 Października 2014 Autor Napisano 18 Października 2014 nie mam wyjścia, wezmę coś lepszego na raty to strach zostawić, a inwestycje w kilku kg zabezpieczenia mijają się z celem... Ogarnia ktoś może tylko co to za przerzutki?
rodszyld69 Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Znalazłem opis z 2008r http://www.bikekatalog.pl/2008/?ppg=show&baza=rowery&pid=1807 piszą że przerzutki no name. I chyba do 2014 nic się nie zmieniło
PjeseczeQ Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 nie mam wyjścia, wezmę coś lepszego na raty to strach zostawić, a inwestycje w kilku kg zabezpieczenia mijają się z celem... Ogarnia ktoś może tylko co to za przerzutki? Z takim podejściem, to nic nie kupuj, a kasę trzymaj w skrytce bankowej za granicą, bo ukradną... Mijają się z celem, bo... ? Bo chronią przed złodziejami ? Tylko linki są 'fajne' bo są lekkie ? Aha. Jak 2 kg to taki wielki ciężar, no to fakt, lepiej niech ukradną... Za cztery stówy to dobrego telefonu nawet nie kupisz, nie wspominając o jakimkolwiek środku transportu. Tym bardziej na 80 km (?!), fan sado-maso czy jak ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.