Skocz do zawartości

[cross] Najtańszy na allegro nowy

callisto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

skradziono mi prawie nowego krossa świeżo po serwisie + kilka stów.. Muszę znaleźć sobie rower ale cierpię na brak kasy i  mieszkam w miejscu gdzie polacy nie są mile widziani więc szukam najtańszego roweru:

http://allegro.pl/cairo-28-olpran-wyprzedaz-posezonowa-i4683751738.html

pojeżdżę tym? Treningi maksymalnie  80 km dniówka raz w tygodniu, a tak po kilkanaście - kilkadziesiąt KM dziennie.

Napisano

Jeździć na nim będziesz, dobry jest na miasto po tzw. "bułki" ale treningi do 80 km dziennie :icon_question:  nie  jestem tego pewny/ Może sie mylę i dasz radę w końcu najwięcej zależy od rowerzysty. Kiedyś jeżdzono na ukrainach i dawali ludzie radę <_<

Napisano

nie mam wyjścia, wezmę coś lepszego na raty to strach zostawić, a inwestycje w kilku kg zabezpieczenia mijają się z celem... Ogarnia ktoś może tylko co to za przerzutki?

Napisano

nie mam wyjścia, wezmę coś lepszego na raty to strach zostawić, a inwestycje w kilku kg zabezpieczenia mijają się z celem... Ogarnia ktoś może tylko co to za przerzutki?

Z takim podejściem, to nic nie kupuj, a kasę trzymaj w skrytce bankowej za granicą, bo ukradną...

Mijają się z celem, bo... ? Bo chronią przed złodziejami ? Tylko linki są 'fajne' bo są lekkie ? Aha. Jak 2 kg to taki wielki ciężar, no to fakt, lepiej niech ukradną...

Za cztery stówy to dobrego telefonu nawet nie kupisz, nie wspominając o jakimkolwiek środku transportu. Tym bardziej na 80 km (?!), fan sado-maso czy jak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...