Skocz do zawartości

[kierownica] jak pod Dual Control

johny89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Juz niedlugo bede zakladal hamulce z klamkomanetkami Dual Control (jak sie uda to moze w tym tygodniu :) ) Obecnie mam kierownice o szerokosci 560mm i moim zdaniem jest za waska. Najlepiej jakby ktos kto ma klamkomanetki Dual Control (pod hamulce hydruliczne) napisal jaka ma kierownice i rzucil jakies zdjecia jak to wyglada. W przyszlosci mam zamiar kupic kierownice Boblight team XL o szerokosci 580mm.

Dziekuje i pozdrawiam

Napisano

u mnie to wyglada tak (kierownica 58cm)

kiera 56cm tez da rade :036::)

neo6 do czego ty używasz ten rower ?

rama 19,5 osprzęd LX / XT , komponenty Ritchey, kiera 58cm ... a do tego taki kloc Duro, pedały platformowe, przód tarcza 203. Pół XC pół FR - wychodzi po środku jakieś enduro :)

Napisano

fylyp, rower uzywam do xc, czasem jakies zjazdy, gorki, male hopki gdzies na zjezdzie. Rower byl skladany do xc ale wiem wiem.. duzo ma czesci ktore sa zbyt mocne jak na xc ale o to chodzi, przynajmniej sie nie rozleci a nadal jest uniwersalnym rowerkiem :) na przyszly sezon zastanawiam sie nad zmiana ramy i amora, bo reszte czesci sie przerzuci z tego do nowej ramy i amora ewentualnie cos wymienie z obecnego osprzetu i bedzie fr :)

ps. na tym zdjeciu jeszcze jest opona panaracer 2.1 wiec chudo to wyglada :twisted:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...