karmi7 Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Cześć Stoję przed dylematem, jaki rower do cieżkich poruczeń postawić u siebie w garażu. Ma służyć do turystyki po górach (głownie Beskid Śląski/Żywiecki), wypadów na Rychleby i sporadycznych wypadów (celowo nie pisze wyścigów, bo na razie cieszy samo przejechanie trasy bez uszczerbku na zdrowiu) na imprezy enduro. Na Treku siedziałem, rozmiarówka mi pasuje (Mka przy 170cm wzrostu), ale rundka po chodniku koło sklepu to mało miarodajny test. O Canyonie wiem tyle co nic - wszędzie zachwycają się wersją na średnich kołach, o wielkiej kiszcze w zasadzie cisza. Jeśli macie doświadczenie z tymi modelami, dajcie znać co o nich sądzicie. pozdrawiam karmi
Root Admin Mieciu Napisano 16 Października 2014 Root Admin Napisano 16 Października 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.