omega Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Potrzebuję opinii na temat tej przerzutki - ostatnio myślę o zmianie na coś klasy XT - Sachs Quartza mogę mieć za 115 PLN i podobno jest super, ale to opinia sprzedawcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Mialem Plasme , kupa plastyku , duza szansa na uszkodzenie czegos , dzialala dobrze ale dlugo jej nie mialem , wolalem zmienic na cos pewniejszego ;]. Zdecydowanie wolalbym XT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Mówisz o przerzutce tylniej czy przedniej? Ja mam przedniego Sascha Quartza i nic złego nie mogę powiedzieć o nim - chodzi cały czas eleganco, żadnych luzów. A przebieg ma spory - kilka lat z nieznanym przebiegiem + 12000 km ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Nie, mówię o tylnej - czyli na razie jeden minus, tak myślę, że lepiej dołożyć 20 PLN i kupić XT - przynajmniej wiadomo co się bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axi Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Przerzutka lżejsze od XT ale raczej nie trwalsza (choć te nowe XT to też żadna rewelacja). Sezon regularnego ścigania się wytrzymuje, ale po dojeżdżeniu przez zimę raczej nadaje się do wymiany (to z refleksji znajomego, osobiście nie miałem z nią styczności). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja miałem Plazmę budowa prawie identyczna jak Quartz IMHO Zarąbisty sprzęcior był To że była Plastykowa wcale jej nie przeszkadało perfekcyjnie działać zima rzeczywiście troszkę ja zjadła, wymieniłem ją na czarnego LX po przebiegu 20 kkm w sumie po nad 3 lata miałem ją w swoim rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.