zgodny Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Dobry, mam pytanie dotyczące jaka najszersza opona wejdzie do tyłu w hexagonie v6 ? Chcę kupić 2.10 i nie wiem czy będę miał problem z odległościami w tylnym trójkącie. Jakie polecacie opony zwijane nie przekraczające wagi 500g ? I przy tym nie zetrą mi się do łysiny na paru kilometrach asfaltem, nie mam zamiaru jeździć tylko asfaltem ale w znacznej części zanim dojadę na fajne leśne szlaki muszę troche wykręcić km na drodze asfaltowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Możesz pakować nawet i 2,25 spokojnie albo i szersze. Kolega ma 2,1 Smart Samy i jest masa miejsca na błoto przy przedniej przerzutce, a to jest zwykle najwęższe miejsce. Jeździsz po mokrym czy raczej suchości? Zaryzykowałbyś semislicki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Ooo to fajnie, jeźdze po wszystkim błota się nie lękam, no własnie nie za bardzo semislick, teraz mam już leciwe panaracery mach sk 1.95 zdjołem je z mojego starego roweru i dałem do aktualnego, byłem w tym roku 3 razy w beskidach i lipnie się spisują, chcę troche bardziej go przygotować na ciężki teren dlatego takie opony, zawsze można zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewioor Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Mam hexagona 2010 v2 i opony 2.1, miejsca jeszcze jest sporo. Z jakiego rocznika ten hex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2014 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 NN 2.25 wchodził bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.