bigos97 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Siemanko ! Otóż mam problem bo na jednym z wyścigów przeciąłem oponę i mleko lało mi się po obręczy. Cała jest usyfiona mlekiem i i innym brudem i nie wiem czym to domyć. Macie jakieś sprawdzone patenty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JGa Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 też miałem ten problem, u mnie to nawet rama była cała zasyfiona, zeszło trochę zmywaczem Schwalbe do kleju (tych do szytek). Rozpuszczalniki nie dają rady Ale najlepszym sposobem na jaki mogłem wpaść to pasta tempo, ściągnąłem oponę, wziąłem starą skarpetkę, nałożyłem trochę pasty, przeciągnąłem jedną stronę przez obręcz i ruchem posuwisto zwrotnym, czy tak jak w pile ręcznej moja-twoja wypieściłem Cresta, że się świecił jak psu yaya:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Rozpuszczalnik musi być do chemii organicznej, np. dimetyloformamid albo dimetylofumaran Tym lateks się rozpuści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 no w najgorszym wypadku denaturart nie rozpuści ale zmiękczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2014 wypróbuję wasze sposoby i dam znać co i jak ! Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrower Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Denaturat nie działa na to w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Sprawdzone: zmywacz do paznokci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.