bike5 Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 Mam mostek i kierownice dobrej firmy która robi osprzęt do rowerów MTB.. problem w tym ze po 1.5 miesiąca jazdy obluzowała mi sie kierownica i wykręciło mi ręce i prawie zaliczyłem glebę..Zdziwiłem się bo sam skręcałem owy mostek z kierownica , (przykręcałem go mocno ale nie na chama). Dokręciłem go jeszcze raz teraz zdecydowanie mocniej.Po 2 miesiącach biore imbus do ręki by sprawdzić czy śruby sa dobrze dokręcone i o dziwo znowu trzeba bylo je lekko dokrecić..Zastanawiam sie czy to normalne ze trzeba co jakiś czas dokrecać czy może cos nie tak z mostkiem ??? Jakby ktoś miał doświadczenie w tym temacie prosze o podzielenie sie opinią...
Mod Team Puklus Napisano 15 Października 2014 Mod Team Napisano 15 Października 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.