Fonika Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Na sprzedaż mam rower Focus Thunder 2.0, rocznik 2011 lub 2012, z tym że trochę części zostało wymienionych na nowsze/lepsze . Spis części: Rama: Focus Thunder 2.0 130mm rozmiar M Damper: Fox RP23 Amortyzator: Rock Shox Revelation RL U-trun AIR 120-150mm Obręcze: DT Swiss m4800 Piasty: Focus Concept EX Opony: Schwalbe Rocket Ron evo 2,25 i Hans Dampf evo 2,35 Przednia przerzutka: Shimano SLX Tylna przerzutka: SRAM X.0 Manetki: SRAM X.9 Korby: Shimano SLX Hamulce: Avid Elixir 5 Kierownica: Truvativ Stylo Mostek: Truvativ Stylo Kaseta: SRAM 9.0 na alu pająku Sztyca: Kind Shock i950 Siodło: fi'zi:k Tundra 2 Trochę o rowerze: - Rower jeżdżony sporadycznie 2 sezony tylko w mieście, nigdy nie był w górach - Nie posiada żadnych pęknięć, wgnieceń czy innych uszkodzeń wpływających na jazdę - Posiada normalne ryski powstałe w trakcie użytkowania w tym obicia od łańcucha i otarcia od linek - Amortyzator w stanie bdb na górnych lagach znalazłam jedną małą ryske (na zdjęciu), nie posiada wytarć,, model ze skokiem 120-150mm płynnie regulowanym pokrętłem, blokada skoku w manetce, wszystkie pokrętła są - Damper w stanie bdb, bez rys na tłoku - Sztyca Kind Shock - jedna większa ryska na powierzchni pracującej, dół porysowany od chowania w ramie - Na rower nie ma papierów ponieważ zostały zgubione - istnieje możliwość podpisania umowy kupna-sprzedaży lub podpisania oświadczenia, tak aby kupujący miał pewność że rower nie pochodzi z nielegalnego źródła Rower przeszedł serwis w tym: - Serwis amortyzatora - Serwis dampera (łącznie z wymianą uszczelek) - Serwis sztycy regulowanej - Centrowanie kół - Ustawienie napędu Galeria zdjęć: http://s224.photobucket.com/user/Fonikaa/library/Focus?sort=3&page=1 Cena: 4000zł
Mod Team Maniak Napisano 10 Listopada 2014 Mod Team Napisano 10 Listopada 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.