krystiancross Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Posiadam hamulce Avid Elixir 5 (białe) i oby dwa są zapowietrzone, więc przymierzam się do kupna zestawu odpowietrzającego firmy ''4yourbike''. Cena 57 zł wraz z przesyłką. Co o tym myślicie ? Będzie dobry ? Gwint pasuje ? Może miał ktoś taki zestaw i ma do tego jakieś zastrzeżenia ? http://allegro.pl/zestaw-do-odpowietrzania-avid-juicy-elixir-xx-full-i4692351120.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Mam zestaw tej firmy tyle tylko że ten największy zestaw do wszystkich hebli i nie mam im nic do zarzucenia , jest spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 http://allegro.pl/zestaw-do-odpowietrzania-avid-juicy-elixir-xx-full-i4692351120.html Posiadam i dwa razy był używany do użytku amatorskiego jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Też posiadam ten zestaw z linka i potwierdzam że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystiancross Napisano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2014 W takim razie dziękuje. Zaraz zamawiam . Temat uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shah Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ja kupiłem na aliexpress. Troszkę taniej i daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi