poliglota Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Witam. Czy jest jakiś sposób aby rozpoznać jakie klocki mam zamontowane (żywiczne, metalowe)? Zamontowałem tarczę XT ale nie jestem zadowolony z efektu, myślałem także o zmianie klocków. Nie chcę kupować takich samych ale najpierw muszę wiedzieć jakie obecnie posiadam. z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Wstaw tutaj zdjęcia klocków ... rozpoznamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Na plecach klockow podane jest oznaczenie/symbol literowo-cyfrowy. Jesli masz oryginalne klocki Shimano to po nim mozna zidentyfikowac co to za klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.