Mod Team Puklus Napisano 13 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Kupiłem na szybkości stater z playa, najtańszy za piątaka. Babka w samonie mówiła ze mam 5 zł i pakiet rozmów, sms do play i 100 czy tam 250 mb internetu. Wkładam kartę, odpalam transmisje danych, mam LTE i jest git. Próbuje dzwonić ... i słyszę : nie masz środków na koncie ...hmm sprawdzam kodem i mam 5zł do wykorzystania do 23 tego miesiąca ... hmmm dzwonie jeszcze raz, za każdym razem to samo, tylko na drugim telefonie pojawia sie jeden sygnał i nieodebrane połączenie ... ktoś wie o co kaman ? Mam jakiś kod wklepać ? miało działać od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ma działać od razu, więc przeszedłbym się do salonu operatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Października 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Też bym sie przeszedł jednak jest on ode mnie 20km, tyle spacerkiem jednak chwilę zajmuje w razie czego wykorzystam internety a może cos im sie przestawiło i będę miał internety do bólu w każdym razie it's kinda weird ... I nagle ni stąd ni zowąd nagle mogę dzwonić, a kasa z konta zaczęła znikać ... oni mają taki długi czas reakcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.