rObO87 Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Pytanie do forumowiczów z Kielc i okolic: gdzie znajdę dobry sklep gdzie będe mógł spokojnie kupić sobie jakiś kask? Wiem tylko o sklepie na ul. Seminaryjskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 m.in. Wsół Sport (jest troszkę kasków). Ewentualnie mogę zdobyć namiary równiez na inne sklepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Pytanie do forumowiczów z Kielc i okolic: gdzie znajdę dobry sklep gdzie będe mógł spokojnie kupić sobie jakiś kask? Wiem tylko o sklepie na ul. Seminaryjskiej Pytanie jakiej firmy chcesz kask Na 1 Maja są Lazer-y i coś jeszcze Na plantach i na Sienkiewicza - MET-y Na Sienkiewicza też Giro U Wsół-a: MET, Limar, Lazer, Specialized, Rudy Projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 U Wsół-a: MET, Limar, Lazer, Specialized, Rudy Projekt Więcej. M.in. jeszcze Trek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A gdzie mozna znaleźć 661/AXO/Azonica? Wiem, ze jeden AXO mignął mi sie we Wsóle a reszta? Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Pytanie jakiej firmy chcesz kask Na 1 Maja są Lazer-y i coś jeszcze Na plantach i na Sienkiewicza - MET-y Na Sienkiewicza też Giro U Wsół-a: MET, Limar, Lazer, Specialized, Rudy Projekt Jakiej firmy? Hmmm, nie orientuje sie w tym za bardzo, chodzi mi o dobry kask za 100-200 zł Z tego co widze najlepszy wybór jest w Wsół Sport, więc tam się wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Odradzam kupowanie we WSÓŁ ... strasznie drogo ceny wyższe o średnio 20 %. Jeśli Ci zależy na kasku to idź ale tylko przymierz a zakup zrób poprzez np. internet ja tak robie i całkiem nieźle na tym wychodzę. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Odradzam kupowanie we WSÓŁ ... strasznie drogo ceny wyższe o średnio 20 %. Jeśli Ci zależy na kasku to idź ale tylko przymierz a zakup zrób poprzez np. internet ja tak robie i całkiem nieźle na tym wychodzę. Pozdro. W takim razie który z pozostałych sklepów oferuje tanie kaski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Potwierdzam - Wsół drogi. Chociaż ostatnio np. kupiłem ochraniacze za 112, gdy na allegro po 120 chodza (ha mialem karte stałego klienta ) Po prostu niektore rzeczy są tansze, inne droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Po prostu niektore rzeczy są tansze, inne droższe. Dokładnie, wystraczy trochę poprzeglądać oferty na allegro ... rozejrzeć się po innych sklepach i kupić ... Czasem zanim coś kupie minie jakiś tydzień ... ale naprawdę warto... Zacząłem tak robić opd czasu kiedu kupiłem słuchawki nauszne za 60 zł philips .. myślałem tanizna, wchodzę na allegro.pl a tam po 25 zł. :028: EDIT ... tani sklepik rowerowy jest na ulicy 1 Maja 56 ... rowermarket, trzeba wejść w brame ... ceny całkiem całkiem ... np. za swojego kellys'a zapłaciłem 1900 zł, dostałem gratis rogi, uchwyt na bidon i bidon ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 a mają tam wybór kasków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 a mają tam wybór kasków? Jak już pisałem - mają - a 1 Maja są Lazer-y i coś jeszcze Współpracują z Pol-sportem: http://www.pol-sport.com/go/_files/?file=sklepy.html i Amp-Bike: http://www.ampbike.com/ Lazer-a ma też "Piątek" na Piotrkowskiej. Ma też kaski Selev-a, SpeedStuff-a i Limar-a. AXO wg Pol-Sportu powinien być prawie wszędzie. 661 ma w Kielcach (współpraca z "Rower + Sport"): "SKLEP ROWEROWY - SERWIS" ul. Wesoła 36 tel. 041 343 21 32 25-305 Kielce "PIĄTEK SPORT" ul. Piotrkowska 6/29 tel. 041 344 52 86 25-510 Kielce "MIRAS SPORT" ul. Jagielońska 67A - teraz chyba na Okrzei tel. 041 345 55 50 25-640 Kielce Osobiście przekonałem się, że dobre warunki gwarancji ma MET (kupiłem na Plantach) - po zniszczeniu na drodze wypadku odesłałem na swój koszt (gwarancja 3 lata) i właśnie słyszę, że po tygodniu przysłali mi nowiutki na swój koszt z 40-%-ową zniżką. Jeśli macie info o innych gwarancjach to podajcie. We Wsółsporcie można liczyć na kartę stałego klienta, są lub będą na dniach oficjalne zniżki dla członków MTBCross, a ze względu na towar ze Ski-team-u obowiązują właśnie najnowsze zniżki i wyprzedaże ! Dzięki dużej powierzchni i asortymentowi "na stanie" można zrobić kompleksowe zakupy (i zapłacić kartą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Czy ktoś orientuje się może w którym, z wymienionych wyżej sklepów dostanę kask na nieco większą głowę? (obwód ponad 61 cm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Własnie bardzo duzo osób mówi, że Wsół jest dobry...przyjśc i pooglądać Droogo, drooogo i jeszcze raz droogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 W którym z tych sklepów mógłbym dostać takie kaski, w miarę niedrogo: MET DUELLO MET TESTAGROSSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 W którym z tych sklepów mógłbym dostać takie kaski, w miarę niedrogo: MET DUELLO MET TESTAGROSSA Sklepy, w których MET jest dostępny na pewno masz podane powyżej. Czy są konkretne modele musisz po prostu udać się do nich lub zadzwonić. Żeby wynegocjować lepszą cenę (bo chyba wszyscy trzymają się sugerowanych przez producenta) też musisz się pofatygować lub chociaż skontaktować telefonicznie. Raczej mała szansa, żeby ktoś Cię w tym wyręczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Co będe kask zamawiał telefonicznie, skoro nie mam pewności, że będzie pasował na mnie Chyba zrobie jak większość: przymiarka we Wsół Sport i zakup na Plantach :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Co będe kask zamawiał telefonicznie, skoro nie mam pewności, że będzie pasował na mnie Chyba zrobie jak większość: przymiarka we Wsół Sport i zakup na Plantach :twisted: Nic nie pisałem o zamawianiu - wystarczy zadzwonić i zapytać o dostępność, najbliżsżą dostawę i ewentualnie zamówić - kaski mają podany zakres regulowanego obwodu. Przez telefon nie trzeba też dawać zadatku. I nie rozumiem po co przymierzać u Wsóła, skoro można to zrobić od razu na Plantach ? Inna sprawa, że u Wsóła można też kupić tanio: 1. Jest system klarownych zniżek - na sporą część asortymentu są ceny jednakowe na całą Polskę - kupiłem pompkę Specializeda wartą 159 zł za 136 zł. 2. Są przeceny - jak obecnie 50% np. na Shimano - łańcuch XT kupujesz za 60zł, kasetę za 140 - ceny lepsze niż na allegro !!! Założę się, że w żadnym innym sklepie takiej przeceny nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czyli musze się zainteresować tymi sklepami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Zwiedziłem 4 sklepy i w żadnym nie było kasku na mój wielki łeb Ale trzeba przyznać, że pani w sklepie niedaleko ul. Paderewskiego najlepiej się znała Spróbuję jeszcze w innych sklepach, a jak tam nie będzie to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.