Hookie Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Cześć ludziska, Stoję przed decyzją zakupową związaną z oświetleniem przód na moją szosę / MTB. Krótko: Convoy S6 XM-L2 czy Bocialarka XM-L2 ? Convoy ma 950 lumenów, Bocialarka 800. Tak to wygląda na papierze. Zdjęcie z aukcji pokazuje, ze S6 świeci nieco szerzej i innym światłem. Cena zestawów jest identyczna (275 vs 275). Czy owa urządzenia różnią się tylko rozłożeniem snopa światła czy czymś jeszcze? Są tu użytkownicy obu tych urządzeń? Które polecacie?
KartofeL Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Polecam poszukać tematu odnośnie oświetlenia rowerowego, jest tam dużo omówione. Generalnie polecane są Convoye S2 prosto z Chin. W Twoim budżecie to kupisz 2 takie latarki, akumulatorki do nich ładowarkę i uchwyty. Piszą tam ludzie, że na rower nie potrzebne są modowane latarki.
ElSor Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Coś drogo za tego S6. Cały zestaw z pełną opcją modyfikacji, kupowany w kraju, nie powinien kosztować > 200zł.
Hookie Napisano 10 Października 2014 Autor Napisano 10 Października 2014 Zdecydowałem się ostatecznie na... X1 od Grega. W cenie 275 złotych latarka / ładowarka / uchwyt i dwa akumulatory po 3350 mAh każdy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.