bemol14 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Czy moglibyście mi chłopaki powiedzieć, które elementy roweru są po obróbce skrawania? Konkretnie chodzi mi o elementy toczone na tokarce. Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Czy moglibyście mi chłopaki powiedzieć, które elementy roweru są po obróbce skrawania? Konkretnie chodzi mi o elementy toczone na tokarce. Dzięki za odpowiedzi Piasty kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2014 wszystkie symetryczne elementy, piasty sa bardzo dobrym przykładem. toczone są także osie suportów, nie wszystkie ale są, toczone także są tłoki damperów i cylindry powietrzne, pewnie cos sie jeszcze znajdzie np miski sterów czy kapsle do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Osie pedałów jeszcze, możliwe że piwoty hamulców (?), no i chyba rura sterowa widelca (miejsce osadzenia dolnej bieżni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.