Sianek Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 mam problem z korbą kupiłem rower miałem go 5 dni i korba zaczeła miec luzy nie na boki tylko w gure i w duł chociaz ani razu mi się nie odkręciła pojechalem do sklepu na gwarancje oddałem i mi wymienili na nową korbe pojezdziłem na nowej korbie 3 dni i jest to samo . znowu mam to reklamować . morze suport jest jakiś zniekształcony. pomocy . korba łapie luzy w gure i w duł a jest na maxa dokręcona . pomocy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Człowieku ! gÓra dÓł aż razi cała korba Ci sie rusza czy jedno ramie ? Dwoma na raz możesz ruszyc czy tylko jednym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianek Napisano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 ale to sa minimalne luzy w lewym ramieniu ale one sie powiekrza za jakis czas. zareklamuje to jeszcze raz morze suport z korba wymienia . ale mnie to denerwuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.