zgodny Napisano 8 Października 2014 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam, mam pytanie czy ktoś z was nie ma na zbyciu i mógłby podarować lub odsprzedać daszek do kasku jak w tytule jest to model kasku Trochę dziwnie wygląda bez tego plastiku [emoji13] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 8 Października 2014 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Podjedź do sklepu i poproś sprzedawcę czy mógł by sprawdzić, czy daszki z innych modeli pasują. Wydaję mi się, że jest szansa przypasować coś z innego modelu i by ułatwiło Ci poszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Właśnie nie pasują, byłem się pytać to proponowali mi z anaxagore 2 ale to już całkiem inny kształt najlepsze, że u nas w kraju nawet do dwójki muszą sciągać daszki z UK a anaxagore 1 ma zbyt charakterystyczne zagięcia ten kask i szczególnie ta środkowa lotka jest na rzep u góru, ja ten kask dostałem w 2005 roku więc kupić daszek teraz do niego to jest wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 W takim razie wytnij w tekturce, tak jak chłopaki robią błotniki. Życzę powodzonka w poszukiwaniach ori daszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.