Skocz do zawartości

[Do 2000zł] Kolarzówka nowa / używana XL

wojtek8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra koksy , myślcie sobie co chcecie , ale ja wciąż mam pytanie.
Jaka będzie odczuwalna w jeździe różnica pomiędzy Tiagrą a Sorą ?

Napisano

Ludzi na tribanach wyzywasz od niedzielnych rowerzystów, a sam nie ogarniasz różnic pomiędy sorą a tiagrą...

Aż chce się zacytować znany polski, filmowy tekst "Kim ty w ogóle..."

Napisano

Ok uwaga przyjaciele kupuję tribana , staję się dumnym członkiem kawalerii Decathlonu.
Powiedzcie czy ma on jakieś wady , o których powinienem wiedzieć , jakieś słabe strony ? Wolałbym to wiedzieć przed kupnem niż po :)

Moi drodzy jak się hamuje tribanem ?

Napisano

Strasznie kolana lecą na boki...  :laugh: 

...a tak na serio, to chyba najlepszy wybór z możliwych w tym przedziale cenowym. 
Tak z ciekawości Triban 300 czy 500 ?  

Moi drodzy jak się hamuje tribanem ?

Tak samo jak każdą szosą z hamulcami shimano sora... 

Napisano

Triban 500 oczywiście jak na prawdziwego rycerza przystało, nie no z tym hamowaniem to żartuję. Ale powiedzcie czy poza potrójną korbą i wspaniałym napisem B'TWIN ten rower ma jakieś inne wady?

Triban 500 oczywiście jak na prawdziwego rycerza przystało, nie no z tym hamowaniem to żartuję. Ale powiedzcie czy poza potrójną korbą i wspaniałym napisem B'TWIN ten rower ma jakieś inne wady?

Napisano

Kolego przestan błaznować i afiszowac sie ze swoim lenistwem, tylko przeczytaj watek odnośnie kupna tribana, zostal on przytoczony kilka postów wyżej. Wszystko masz tam wyjasnione. Mogę tylko potwierdzić że faktycznie jest on trudno dostępny i jesli sie jaśnie wielmożny pan zdecyduje na rumak marki btwin to sa nikłe szanse że go dostanie od pstrykniecia palcami ;)

Napisano

Spokojnie kolego  , byłem w Decathlonie i już wiem wszystko odnośnie kupna , pozostają tylko wątpliwości co do jakości roweru w tak niskiej cenie. Od razu powiem, że siadałem na niego wszystko pasuje i w ogóle , ale nie wierzę że nie ma jakiegoś haczyka , bo to jest po prostu za tanie.

Napisano

Dobra ludzie , kupuję Tribana 500 i zmieniam kasetę na 11-25 żeby zredukować negatywny wpływ potrójnej korby. Dzięki za pomoc i przekonanie mnie do Tribana , ciężko było ale udało się.
PS Nie wiem jak zrobić żeby temat był rozwiązany.

Napisano

Nie ma żadnego negatywnego wpływu potrójnej korby :blink: chyba negatywnie myślisz ... zanim cokolwiek zmienisz, pojeźdź na kasecie 12-25.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...