Medox Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Witam otóż posiadam amortyzator spinner cargo 340 178 mm. Mam problem dotyczący amorka mianowicie chodzi mi o to że ten amorek wg mi nie pracuje maksymalnie ugnie się do 5 cm. Co mam zrobić żeby lepiej pracował?. -Moja waga 55kg -Serwis był robiony jakoś 5 miesięcy temu Może polecacie mi jakieś fajne amorki tak 200mm dwu półka najlepiej do 600zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Za lekki jesteś Mam ten sam amorek, ważę nieco ponad 80kg i potrafię go dobić. Ewentualnie kup bardziej miękka sprężyny. Z jakiegoś Rock shox pasują. 2 półkę do 600zl raczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Wyjmij elastomer ze sprężyny i może to będzie działać ale nie licz na cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi