enio303 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Witam Mam zamiar kupić rower do maratonu mam 175 cm wzrostu i waże 75 kg zastanawiam się nad canyon lux cf 29 alwe niewiem czy warto brać fulla czy może jakiegoś na sztywnej ramie http://www.canyon.com/_pl/mountainbikes/bike.html?b=3557 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Jeśli nie wiesz, to my tym bardziej nie wiemy co masz brać, jedno jest pewne, ten CF nadaje się do maratonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enio303 Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) też tak myślę tylko mi kolega muwił mówił, że full że nie bardzo bo bende będę wytracał energię na bujaniu amorów, ale on ma przecież blokady, zgodzisz się ze mną? Edytowane 6 Października 2014 przez safian ORTOGRAFIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Nie bardzo rozumiem twoją pisownię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Spokojnie @Rulez, moderacja czuwa :> Do jakich maratonów konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Dziękuję modowi Otóż w tym rowerze nie ma blokady "na sztywno", jednak charaktreystyka pracy ramy i tryb C w amortyzacji zapewni wystarczającą efektywność napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enio303 Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Chodzi mi o maratony Mtb. A myślałem ze te amortyzatory mają blokadę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Działają tak jak jest tu napisane : http://cult-bikes.com/FoxInstrukcjeObslugi.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enio303 Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi