NeeRek Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Witam. Mam okazję kupić tanio Rock Shox'a Reba. Amortyzator ma przyciętą rure sterową . Jaka długość będzie odpowiednia do mojego roweru ? Onill Q2 http://www.onill.pl/rower.php?id=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ty masz ten rower więc zmierz starą rurę i będziesz wiedział. Jeśli masz jakieś podkładki dystansowe to o tyle jeszcze rura może być krótsza ile wynosi suma ich wysokości. Na styk nie ma co kupować. No i bez podkładek dystansowych nie masz już za wiele możliwości na regulację wysokości kierownicy (tylko mostkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeeRek Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 A jeżeli teraz mam rurę AHEAD a ta Reba ma Tapered . To co musze zrobić aby pasowała do mojego roweru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Jeżeli rama nie ma główki Tapered to nie wsadzisz tam takiego amortyzatora, sterówkę o śr 1,5" nie wsadzisz w otwór główki ramy o śr 1,125" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Są patenty z zewnętrznymi łożyskami sterów, ale podniesie to przód, i nie zawsze się udaje, i nawet jak się uda to nie wiadomo na jak długo. Tapatalk. Jak palnąłem głupstwo to to wina autokorekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeeRek Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Czyli chyba lepszym wyjściem będzie zakup Raidona lub Epicona ;/ Bo Rebe bym wyrwał za 700zl a nowa 1200 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi