talento259 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Cześć. Który z tych dwóch amorków będzie lepszy i dlaczego? Szukałem informacji w necie o Marzocchi Marathonie, ale mało co znalazłem. Miał ktoś styczność z takim czymś? Linki: http://allegro.pl/marzocchi-amortyzator-marathon-lr-2014-xc-gw-i4633668744.html oraz http://allegro.pl/suntour-epicon-x1-rl-rc-26-os-9mm-1-1-8-gw-bialy-i4660171962.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Z mojej wiedzy bardziej ci polecam tego Epicona RLRC X1 bo jest lżejszy, a oprócz tego ma rury goleniowe anadowane złotawe, zaś marzocchi ma golenie stalowe chromowe. Ponadto Epicon ma kompresje oraz blokadę na manetce a marzocchi tylko blokadę na goleni. Także sie różnią koroną bo epicon ma HOOLOW co powoduje spadek w wadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 A w pracy czymś to się różni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Chyba się strasznie napaliłeś na tego Marcoka, nieprawdaż? Dla mnie on też nie wygląda na wideł lepszej klasy, tyle że będziesz miał logo Marzocchi. Jak wybierałem niedawno coś dla siebie widziałem Corsę SL rocznik bodajże 2013 za ~1200zł, może cos staniała od tego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Autor pamieta, ze jeden i drugi amortyzator jest z tej samej fabryki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 @up Pamięta Nie napaliłem się na Marzzochi tylko chodzi mi o porównanie pracy obu widelców. A jakie jeszcze widełki byście oprócz tego Epicona (nie jest już produkowany pod 9mm) i Marz polecili do około MAX 800zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Lecz jeszcze Epicona X1 RLRC pod 9mm 1 sztukę mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Wiem, jeszcze rozmyślam, nie wiem nawet czy kupię w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Jeżeli chodzi o porównanie chrom i teflon to to drugie wygrywa. Chrom odwdzięczy sie niezwykle trwałą powłoką ale przeciętnymi właściwościami ślizgowymi. Tez bym pewnie na epicona postawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.