Kapu925 Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Witam! Od jakiegoś czasu szukam koła do swojej szosy (kellys arc 1.9 2009). Przód kupiłem jakieś dwa miesiące temu (Mavic Cosmic Elite S), teraz przydałoby się wymienić też tył. Problemem jest trochę to, że mam kasetę 9-rzędową, więc wiele nowych bębnów odpada. Jakieś porady? Szukać też cosmica czy w tym budżecie (może być lekko wyższy) można trafić coś "szybszego"?
sirkozi Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Mogę się mylić, ale kaseta 9 rzędowa pasuje do popularnych bębenków na 10 lub 11 rzędów po dołożeniu podkładki o odpowiedniej szerokości.
Kapu925 Napisano 4 Października 2014 Autor Napisano 4 Października 2014 Mogę się mylić, ale kaseta 9 rzędowa pasuje do popularnych bębenków na 10 lub 11 rzędów po dołożeniu podkładki o odpowiedniej szerokości. Właśnie też tak myślałem, ale czytałem gdzieś, że "bębenek 11 rzędów można zmienić na 10 rzędów po dołożeniu podkładki". Uznałem, że 9 już nidyrydy .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.