BaJo Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Cześć. Wie ktoś gdzie moge dostać uszczelka spod zbiorniczka wyrownawczego? Dziwna sytuacja ale od samej nowości przecieka mieczy polowkami. Cytuj
szaler Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 A jaki ona ma kształt? Nie mogę znaleźć manuala co by miał ją pokazaną. Uszczelki wszelakiego rodzaju kupuję w sklepach z techniką uszczelnień, na necie trochę tego jest. Cytuj
BaJo Napisano 4 Października 2014 Autor Napisano 4 Października 2014 Niestety uklad jest teraz po odpowietrzaniu i nie jestem w stanie teraz pokazac tej uszczelki. Ale cos wymysle i podesle. Mysle ze jutro bedzie zrobione. Cytuj
jasinski21444 Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 To jest membrana i tego w zwykłym sklepie z uszczelnieniami raczej nie dostaniesz Cytuj
BaJo Napisano 5 Października 2014 Autor Napisano 5 Października 2014 To dlatego zakaldam temat i pytam grzecznie gdzie dostane taka membrane, uszczelke. Nic nie wniosłes do temtu. Na moje to jest spam co napisales. Cytuj
BaJo Napisano 11 Października 2014 Autor Napisano 11 Października 2014 To nikt nie wie gdzie można kupić taką membranę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi