PanRemek Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Pisze do was poniewaz chcialbym odchudzic swoj rower. A mianowicie KROSS SING DS Cena nie gra roli. Chcialbym aby wazyl tak... 12-13 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Zawsze myślałem że to rower do trochę cięższych zastosowań, raczej nie jest dobrym pomysłem odchudzanie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 tune, extralite, soul-kozak, votec, wcs i będzie dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 9 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Zmień amorka...........to nie dla wagi a bezpieczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Jak dla mnie to ty sobie z nas jaja robisz , piszac ze cena nie gra roli.... albo nie wiesz co mowisz w ogole. Skoro cena nie gra roli to sprzedaj ren rower i skladaj cos na zupelnie innej ramie , caly bike od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.