jakubo1313 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Hej, Jak w temacie, a konkretnie najbardziej chodzi mi o dwa modele 1. Garneau Terrra MTB 2. Garneau Monte MTB Warte są w ogóle uwagi? Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Miałem Trail X-grip ... przetyrałem w nich 2 pełne sezony (około 15 kkm) w każdych warunkach z dwoma zimami włącznie ... nadal żyją. Skłamałbym że są jak nowe bo nie są ale też lekko nie miały ... aktualnie są to moje buty rezerwowe właśnie na zimę. Jedyne co mi się z nimi stało a nie powinno to rzep który się odkleił ale naprawa to było 10 min w domowym zaciszu i mają się nadal dobrze. Aktualnie mam Monte i nie mogę im niczego zarzucić ... Wygodne , rzepy trzymają, klamra się nie zacina. Dlaczego się trzymam LG ? Bo w fabryce maja kopyta o kształcie mojej stopy leżą mi idealnie ... Shimano są dla mnie odczuwalnie za wąskie to raz . A dwa to subiektywnie są dla mnie ładniejsze i do tego zdecydowanie mniej spotykane niż popularne produkty konkurencji. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 miałem i po miesiącu sprzedałem, nie polecam, kompletnie mi nie podeszły, ciężkie, niewygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.