MasterC Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam. Od jakiegos czasu hamulce z przodu strzasznie piszaca... A to przez moja glupotę ponieważ popryskalem je odrdzewiaczem w spreyu nie wiadomo po co Moglby mi ktos doradzic co w tym przypadku zrobic? Dodam ze popryskalem oba i z tylnym jest juz wszystko ok moze dlatego ze nim hamuje caly czas? Przesz jakis czas jak jezdzilem caly czas próbowalem hamowac przednim ale halas byl zbyt ogromny Prosze o rade Dodam ze hamulce sa tarczowe lecz nie wiem jakiej marki czy cos rower ma juz ze 2 lata moze mniej I ten halas utrzymuje sie juz do tygodnia Prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2014 http://www.forumrowerowe.org/topic/154776-poradnik-hamulec-tarczowy-nie-hamuje-dlaczego/ Powinieneś hamować oboma ale głównie przednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Umyj tarcze odtłuszczaczem samochodowym lub płynem do naczyń. Wymień klocki będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi