drchlubicz Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nowym - masz na myśli 2014?? moja reba na szczęście nie jest nowa podejrzewam ją o 2011 ktoś tu pisał że po wyglądzie tylko poznać, fotka jakby co u mnie w garażu pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 23 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2014 2011 to ona na pewno nie jest. W 2012 wychodziły ostatnie wypusty dual-air. Na moje to ona wygląda na 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Nie widze powodu, aby mialo sie nie udac / jak jest starsza, to nawet dyskusji nie ma/ w koncu mechanicznie ograniczam jej skok i tyle. Ograniczniki jak co to mam za symbolike oddam. Albo z dziura w srodku, albo w ksztalcie litery C na klik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi