qusiu Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Z góry przepraszam, jeśli temat umieściłem w złym dziale. W marcu kupiłem krótkie spodenki kolarskie, jeden z wyższych modeli z przeceny za 189zł. Niedawno zauważyłem, że puszczają szwy na wkładce, jak oceniacie szanse naprawy/wymiany na nowe spodenki? Jakie są wasze doświadczenia z reklamacją w decathlonie? Paragon oczywiście posiadam. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Z tego co wiem nie robią problemów, nawet jeśli rzeczy wyglądają na mocno wyekploatowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 naprawić nie naprawią, wymienić nie wymienią ale kasę zwrócą bez zająknięcia. Postawą jest paragon lub karta klienta nabita przy zakupie spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Spodenki i buty wymieniali bez problemu na nowe, jesli towaru nie bylo, kasa szla na karte do wykorzystania. Z karty nie wydaja reszty, musisz wykorzystac do konca, badz doplacic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Dzięki, nie pozostaje mi nic innego jak odwiedzić sklep z nadzieją na wymianę lub zwrot kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturromobillini Napisano 8 Października 2014 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Bez problemu oddają kasę w dowolnym sklepie. Jak towar jest na stanie, to można go po prostu jeszcze raz kupić. Ostatnio wymieniłem spodenki z niebiesko czarną wkładką przecenione z 99 zł na 59 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Co jak co ale faktycznie decathlon dba o klientów, oddałem spodenki, wrócili mi całą kasę, poszedłem na sklep i kupiłem nowe przecenione ze 120 na 54:) tyle wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturromobillini Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 W Decathlon i gosport nie ma problemu z wymianą i zwrotami.(Oczywiście jeżeli rzeczy nieużywane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.