dosent Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Witam, taki jak w Giant Trance 27.5.2 ltd. Czy ten amortyzator ma blokadę? Szukam w sieci i nie mogę znaleźć, a sprzedawca odpowiedział coś w stylu "ma jakąś dźwignię, może i tak..." Z góry dzięki Pzdr dosent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Poczytaj o CTD http://banachbrothers.pl/index.php/39-ctd-fox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Kolega pyta o damper. Tak ma. Jesli to wersja z bv ( choc tego nie napisales)to blokada taka rowniez jest lecz damper nie jest zupelnie sztywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dosent Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jesli to wersja z bv No właśnie tego nie wiem, Giant nie podaje nic ponad to co napisałem... Model tegoroczny się wyprzedał, przyszłoroczny jeszcze nie dojechał, nie namierzyłem go nigdzie fizycznie, żeby pomacać... A kwestia jest dla mnie kluczowa. Może ktoś będzie w stanie na 100% odpowiedzieć? Z góry dzięki D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jeśli masz w nazwie amortyzatora podane CTD to oznacza on regulowaną w czasie jazdy twardość za pomocą dźwigni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Nvm. Zle przeczytałem. Edytowane 2 Października 2014 przez ukaniex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiroszima Napisano 21 Maja 2015 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 A ja mam pytanko czy istnieje nieskomplikowana przeróbka aby nie było trzeba się schylać tylko przełączać blokady poprzez manetkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aquamoeba Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 A ja mam pytanko czy istnieje nieskomplikowana przeróbka aby nie było trzeba się schylać tylko przełączać blokady poprzez manetkę? Jednak jak widać przełącza między 2 trybami. Tak więc lepiej kupić wersję remote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi