dosent Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Witam, taki jak w Giant Trance 27.5.2 ltd. Czy ten amortyzator ma blokadę? Szukam w sieci i nie mogę znaleźć, a sprzedawca odpowiedział coś w stylu "ma jakąś dźwignię, może i tak..." Z góry dzięki Pzdr dosent Cytuj
jahoo84 Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Poczytaj o CTD http://banachbrothers.pl/index.php/39-ctd-fox Cytuj
topol Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Kolega pyta o damper. Tak ma. Jesli to wersja z bv ( choc tego nie napisales)to blokada taka rowniez jest lecz damper nie jest zupelnie sztywna. Cytuj
dosent Napisano 2 Października 2014 Autor Napisano 2 Października 2014 Jesli to wersja z bv No właśnie tego nie wiem, Giant nie podaje nic ponad to co napisałem... Model tegoroczny się wyprzedał, przyszłoroczny jeszcze nie dojechał, nie namierzyłem go nigdzie fizycznie, żeby pomacać... A kwestia jest dla mnie kluczowa. Może ktoś będzie w stanie na 100% odpowiedzieć? Z góry dzięki D. Cytuj
tobo Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Jeśli masz w nazwie amortyzatora podane CTD to oznacza on regulowaną w czasie jazdy twardość za pomocą dźwigni. Cytuj
ukaniex Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Nvm. Zle przeczytałem. Edytowane 2 Października 2014 przez ukaniex Cytuj
kiroszima Napisano 21 Maja 2015 Napisano 21 Maja 2015 A ja mam pytanko czy istnieje nieskomplikowana przeróbka aby nie było trzeba się schylać tylko przełączać blokady poprzez manetkę? Cytuj
Aquamoeba Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 A ja mam pytanko czy istnieje nieskomplikowana przeróbka aby nie było trzeba się schylać tylko przełączać blokady poprzez manetkę? Jednak jak widać przełącza między 2 trybami. Tak więc lepiej kupić wersję remote Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi