stawek Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Witam. Jako, że nie nabyłem do tej pory rowerowych ciuchów letnich z prawdziwego zdarzenia mam zamiar je kupić "poza sezonem". Mam nadzieję, że w okresie jesienno-zimowym ceny takich kompletów z krótkim rękawkiem/nogawką mocno polecą w dół. Poszukuję koszulki z krótkim rękawkiem oraz spodenek przed kolano na szelkach. W jakich sklepach warto szukać ww ubrań i w jakim okresie można trafić na dobre promocje ? Mam do przeznaczenia 150-200zł na całość. Bardzo prosze o poradę. Ps. Na jakie firmy warto zwrócić uwagę aby towar był jakościowo adekwatny do ceny ?
BikoBiko Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 W lidlu były takie ciuchy , ale teraz już raczej nie dostaniesz. Pozostaje jeszcze decathlon czy Koodza no i typowo rowerowe sklepy.
sosna119 Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Jeśli Decathlon i nie spieszy Ci się zbyt mocno to radziłbym trochę poczekać. Niedługo powinny być przeceny oferty letniej (w zeszłym roku o tej porze już były) i będzie można coś wybrać ciekawego.
bzx Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Zerknij do Intersportu, jakaś końcówka tam jeszcze wisi... ja mam tanią koszulkę Nakamura Basic (marka sklepu) i w lecie sprawowała się bez zarzutu, siatka szybko schnie, ale mogłaby być bardziej obcisła u dołu i nie ma kieszonki z suwakiem. Cena 59, ale wg strony został tylko rozmiar M, jest jeszcze S za 29. Link poniżej do M-ki. Spodnie też jakieś są ale droższe. http://esklep.intersport.pl/pl/product/98702/koszulka-nakamura-basic-4025615 Intersport wg sprzedawcy w sklepie za 2 tygodnie zwija kolekcję rowerową, promocja była ale niestety do wczoraj (wyhaczyłem sobie bluzę).
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Za 200 to już teraz mógłbyś coś kupić w sklepie rowertour - mają dobre ceny. A poza tym Mikesport - mają duży wybór i zwykle robią wyprzedaże. Ja używam tylko ciuchów Rogelli ale nie narzekam.
stawek Napisano 2 Października 2014 Autor Napisano 2 Października 2014 Wielkie dzielki chłopaki. Nie ukrywam, że chciałbym kupić coś dobrej albo i bardzo dobrej jakości dlatego liczę na jakieś spore zniżki na zimę. Wstępnie wybrałem coś takiego: Koszulka: http://www.mikesport.pl/dare2b-retaliate-meska-koszulka-dmt095-800.html Spodenki: http://www.mikesport.pl/rogelli-basic-de-luxe-spodenki-rowerowe-szelki-pl.html lub http://www.mikesport.pl/mimo-titan-spodenki-rowerowe-na-szelkach-wkladka-qdry-kolor-czarno-niebieski.html Które spodenki z powyższych będą wg was lepsze ? Bardzo proszę o pomoc. Czy to w ogóle dobry wybór na początek ?
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Jeżdżę w Basic de Luxe około dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Spodenki są wygodne i trwałe, wkładka tam gdzie powinna. Jedyny minus to taki że już się nieco ubiła i nie jest tak komfortowo jak kiedyś. Jeśli miałbym kupować jeszcze raz kupiłbym model Lugo bo ma dużo lepszą wkładkę.
stawek Napisano 2 Października 2014 Autor Napisano 2 Października 2014 A ta wkładka jest odpinana od spodni czy to jest mocowanie "na stałe" ? W takim razie wezmę Lugo Tylko jak trafić z rozmiarem bez przymiarki ;/
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Odpinane wkładki są jedynie w szortach, tutaj jest wszyta. A jak trafić? Można pomierzyć cokolwiek rowerowego w okolicy albo skorzystać z rozmiarówki na stronie sklepu, w razie czego wymienić.
stawek Napisano 2 Października 2014 Autor Napisano 2 Października 2014 Ok wielkie dzięki. Wezmę Lugo. A co możesz powiedzieć o koszulce ?
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Ja mam kilka koszulek z Lidla i nie narzekam, kolega bardzo chwali Rogelli a tej marki co podlinkowałeś niestety nie znam
tobo Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Rogelli dobrze nadaje sie dla osob ktore nie produkuja zbyt wiele potu. Mialem dlugi rekaw tej firmy, takze krotki, spodnie dlugie, kurtke "softshell" i przy bardzo zrelaksowanym tempie byly ok, jednak przy tempie wyzszym przyjezdzalem do domu w osobistej wannie.
Emi00 Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Za dwieście złoty kupisz zestaw co najwyżej przeciętny także za dużo sobie nie obiecuj co do rogelli robi przyzwoite ciuchy
stawek Napisano 2 Października 2014 Autor Napisano 2 Października 2014 tobo to wg Ciebie dostanę jakieś lepsze spodenki w tej cenie co te z linku ?
lepiotrek Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Połowa ciuchów z naszych sklepów dostępna za połowę wartości na: www.aliexpress.com
pilot1979 Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 · Ukryte przez safian, 15 Listopada 2014 - Brak powodu Ukryte przez safian, 15 Listopada 2014 - Brak powodu Ja zazwyczaj kupuję tutaj https://multistar.pl/odziez-sportowa. Duży wybór i świetna jakość. W zasadzie to ja kupuję tylko tutaj, a jak mam jakieś inne ciuchy to żona mi kupuje:)
tobo Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 · Ukryte przez safian, 15 Listopada 2014 - Brak powodu Ukryte przez safian, 15 Listopada 2014 - Brak powodu Zazwyczaj takie posty śmierdzą kampanią reklamową odnośnie własnego biznesu. W zasadzie to zawsze taką kampanią śmierdzą. Skrobnij maila do admina w sprawie umieszczenie reklamy na forum, z pewnością będzie coś w stanie z tym zrobić, za drobną opłatą oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.