stawek Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Witam. Jako, że nie nabyłem do tej pory rowerowych ciuchów letnich z prawdziwego zdarzenia mam zamiar je kupić "poza sezonem". Mam nadzieję, że w okresie jesienno-zimowym ceny takich kompletów z krótkim rękawkiem/nogawką mocno polecą w dół. Poszukuję koszulki z krótkim rękawkiem oraz spodenek przed kolano na szelkach. W jakich sklepach warto szukać ww ubrań i w jakim okresie można trafić na dobre promocje ? Mam do przeznaczenia 150-200zł na całość. Bardzo prosze o poradę. Ps. Na jakie firmy warto zwrócić uwagę aby towar był jakościowo adekwatny do ceny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 W lidlu były takie ciuchy , ale teraz już raczej nie dostaniesz. Pozostaje jeszcze decathlon czy Koodza no i typowo rowerowe sklepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Jeśli Decathlon i nie spieszy Ci się zbyt mocno to radziłbym trochę poczekać. Niedługo powinny być przeceny oferty letniej (w zeszłym roku o tej porze już były) i będzie można coś wybrać ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Zerknij do Intersportu, jakaś końcówka tam jeszcze wisi... ja mam tanią koszulkę Nakamura Basic (marka sklepu) i w lecie sprawowała się bez zarzutu, siatka szybko schnie, ale mogłaby być bardziej obcisła u dołu i nie ma kieszonki z suwakiem. Cena 59, ale wg strony został tylko rozmiar M, jest jeszcze S za 29. Link poniżej do M-ki. Spodnie też jakieś są ale droższe. http://esklep.intersport.pl/pl/product/98702/koszulka-nakamura-basic-4025615 Intersport wg sprzedawcy w sklepie za 2 tygodnie zwija kolekcję rowerową, promocja była ale niestety do wczoraj (wyhaczyłem sobie bluzę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Za 200 to już teraz mógłbyś coś kupić w sklepie rowertour - mają dobre ceny. A poza tym Mikesport - mają duży wybór i zwykle robią wyprzedaże. Ja używam tylko ciuchów Rogelli ale nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Wielkie dzielki chłopaki. Nie ukrywam, że chciałbym kupić coś dobrej albo i bardzo dobrej jakości dlatego liczę na jakieś spore zniżki na zimę. Wstępnie wybrałem coś takiego: Koszulka: http://www.mikesport.pl/dare2b-retaliate-meska-koszulka-dmt095-800.html Spodenki: http://www.mikesport.pl/rogelli-basic-de-luxe-spodenki-rowerowe-szelki-pl.html lub http://www.mikesport.pl/mimo-titan-spodenki-rowerowe-na-szelkach-wkladka-qdry-kolor-czarno-niebieski.html Które spodenki z powyższych będą wg was lepsze ? Bardzo proszę o pomoc. Czy to w ogóle dobry wybór na początek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jeżdżę w Basic de Luxe około dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Spodenki są wygodne i trwałe, wkładka tam gdzie powinna. Jedyny minus to taki że już się nieco ubiła i nie jest tak komfortowo jak kiedyś. Jeśli miałbym kupować jeszcze raz kupiłbym model Lugo bo ma dużo lepszą wkładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 A ta wkładka jest odpinana od spodni czy to jest mocowanie "na stałe" ? W takim razie wezmę Lugo Tylko jak trafić z rozmiarem bez przymiarki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Odpinane wkładki są jedynie w szortach, tutaj jest wszyta. A jak trafić? Można pomierzyć cokolwiek rowerowego w okolicy albo skorzystać z rozmiarówki na stronie sklepu, w razie czego wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ok wielkie dzięki. Wezmę Lugo. A co możesz powiedzieć o koszulce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja mam kilka koszulek z Lidla i nie narzekam, kolega bardzo chwali Rogelli a tej marki co podlinkowałeś niestety nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Rogelli dobrze nadaje sie dla osob ktore nie produkuja zbyt wiele potu. Mialem dlugi rekaw tej firmy, takze krotki, spodnie dlugie, kurtke "softshell" i przy bardzo zrelaksowanym tempie byly ok, jednak przy tempie wyzszym przyjezdzalem do domu w osobistej wannie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Za dwieście złoty kupisz zestaw co najwyżej przeciętny także za dużo sobie nie obiecuj co do rogelli robi przyzwoite ciuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 tobo to wg Ciebie dostanę jakieś lepsze spodenki w tej cenie co te z linku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepiotrek Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Połowa ciuchów z naszych sklepów dostępna za połowę wartości na: www.aliexpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilot1979 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 · Ukryte przez safian, 15 Listopada 2014 - Brak powodu Ukryte przez safian, 15 Listopada 2014 - Brak powodu Ja zazwyczaj kupuję tutaj https://multistar.pl/odziez-sportowa. Duży wybór i świetna jakość. W zasadzie to ja kupuję tylko tutaj, a jak mam jakieś inne ciuchy to żona mi kupuje:) Odnośnik do komentarza
tobo Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 · Ukryte przez safian, 15 Listopada 2014 - Brak powodu Ukryte przez safian, 15 Listopada 2014 - Brak powodu Zazwyczaj takie posty śmierdzą kampanią reklamową odnośnie własnego biznesu. W zasadzie to zawsze taką kampanią śmierdzą. Skrobnij maila do admina w sprawie umieszczenie reklamy na forum, z pewnością będzie coś w stanie z tym zrobić, za drobną opłatą oczywiście. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.