soks Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Witajcie, Mam taki problem - podczas hamowanie przodem (gdy odblokowany mam widelec(RS SID)), następuje rytmiczne puk..puk..puk. To samo dzieje się przy gwałtownym skręceniu kierownicą w prawo - pojedynczy puk. Próbowałem dokręcić i skalibrować zaciski, lekko dokręciłem stery. Problem pojawił się po serwisie roweru (rozbierany był wideł, poza tym smarowane było wszystko itd. i nie jest to jedyny problem PO serwisie :S ) Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Jakieś sugestie? Powrót do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soks Napisano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2014 michuuu, srsly? A poza tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 No, a co innego na gwarancje spartolił robote i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Mi ostatnio SLX także stukał co obrót koła, nie byłem w stanie zidentyfikować dlaczego. Domyślam sie że tarcza uderzała w klocek ... Nie zawsze i tylko podczas jazdy, czyli na obciążonym kole. Po zdemontowaniu całości ponownym złożeniu i wyregulowaniu zacisku problem znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi