TheGie Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Możliwe, że taki temat już był, poszperałem i nie znalazłem. Uciążliwe jest dla mnie, czytanie tematów w których są zawarte linki z produktami, które są rozwiązaniem danego problemu, gdzie link już dawno wygasł - ciężko dowiedzieć się co zawierał link. Brakuje w mojej opinii konkretnego opisu wklejanego linku, . Według mnie, powinniśmy nawzajem się upominać/poprawiać, aby każdy wklejany przez Nas link był opisany, w taki sposób, aby wracając do tematu parę lat później było wiadomo co zostało zaprezentowane w linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Takie tematy pasuje raportować, a najlepiej zwracać sie do ich autorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Czy dobrze wnioskuje, że jest przyzwolenie na upominanie się o opis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Października 2014 sądzę że tak choć czasami to by wymagało długiego przerabiania tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.