adriansocho Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 W ramach walki z rosnącym brzuchem i w celu przygotowania do zimowej części sezonu rowerowego chcę robić raz w tygodniu wypad do Lasku Bielańskiego, Młocińskiego lub KPN. Razem z grupką częściej lub rzadziej pojawiających się osób przyjęliśmy, że spotykamy się przy północnej stacji metra Stare Bielany o 21:00, zaczynamy pogaduszki i jakoś tak koło 21:20, gdy już większość osób się zjedzie, ruszamy. Jeździmy od 1,5 do 2,5 godziny (zależnie od chęci, ekipy i warunków). Zasadniczo wypady ogłaszam na fejsie, ale jeśli ktoś woli tylko forum, to mogę tutaj wrzucać powiadomienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aopa85 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ja jestem chętny:) wczoraj zaliczyłem pierwszą nocną jazdę w bielańskim-super sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2014 A jak światełka, dawały radę? Mi jest najwygodniej publikować zaproszenia w formie wydarzeń na fejsie, tu jest wydarzenie dotyczące jazdy w środę w następnym tygodniu. Z tego co widzę nie ma na razie zbyt wielu chętnych, ale ja jeżdżę nawet, jeśli nikt się nie zadeklaruje - bo może ktoś się zdecydować w ostatniej chwili. Aha, Andrzej Organizator Broda to fikcyjna nazwa, pod którą moja osoba występuje na fejsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aopa85 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 światła było pod dostatkiem. 21 to za późno dla mnie jednak. Bede śledził ten profil może kiedyś dołącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.