kns3k Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ooo Sol to musielismy sie mijac. Rowniez grupke Kona'iarzy mijalem kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 BTW, cza się wziąć za cztery litery, po szybko zaczyna brakować pary, a bez pary WAT jakby traci część uroku To może jakieś "zgrupowanie kondycyjne" gdzieś gdzie mają więcej niż 10 metrów przewyższenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Chętnie - ino kalendarz jakiś taki nieprzyjazny i nie pokazuje wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Jutro (czyli 11.03.2015) kolega z Polski Klub MTB organizuje otwarty trening na traskach WAT, zbiórka 16:30 przy parkingu na Kocjana (wiadomo który parking - ten, z którego wjeżdża się prosto na trasę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Byłem ok. 17 i nikogo nie widziałem, z wyjątkiem jednego bikera, ale to bliżej 18. BTW, da się jeszcze jeździć o tej porze, co napawa niezmiernym optymizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Tydzień temu byłem i o 17:55 jeszcze widać było trasę, korzeni już raczej nie. A dzień coraz dłuższy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dziś dokręciłem do 18:10 i nie rozbiłem nosa, znaczy jest coraz lepiej. Widać też zwiększony ruch, głównie po setce chyba śladów po hamplach. Tak więc mimochodem przypomnę, że skidowanie na szlaku nie jest tru, jest be. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 przestańcie mi tu bo ja od 2 tygodni nie mogę się na kręcenie wybrać. mam pytanie: ktoś próbował przejechać obie trasy pod prąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Ja, nie aczkolwiek od czasu do czasu widuję jakieś osoby pod prąd - aczkolwiek wyglądają na zagubione. Swoją drogą to może być ciekawa opcja, w paru miejscach nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Tylko uważajcie by nie wyjechać komuś na czołowe. Profilaktycznie zamontuję zderzak do widelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kns3k Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Wszystko super ale dziś tyle psiarni bez smyczy srajacej gdzie popadnie. Efekt wszystko upitolone w g€%&nie. Nawet pedaly grubo oblepione. Bluza. Buty. Spodnie. Arrrrrrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Pogoda dziś świetna więc pojechałem na Wat. Ścieżki w dobrym stanie, w dwóch miejscach trzeba było tylko zasypać koleiny. Niestety widziałem ślady po motocyklu, pewnie stąd koleiny. Tak się zastanawiam czy nie warto było by podnieść lekko tej pierwszej płyty przy najeździe na "rockgarden"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Jeśli jutro pogoda dopisze to tez się pojawię ok, godz, 10 Dziś byłem w MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Kolega Grzegorz S. zapowiedział trening na ścieżkach WAT na jutro (środa) godz. 16:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Wygląda na to, że w piątek albo w sobotę będzie się tam odbywał jakiś koncert. Jest poustawiana masa ogrodzeń, przez to część ścieżek jest nieprzejezdna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Juwenalia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Zgadza się. Były Juwenalia. Napisałem ogłoszenie na codziennych ustawkach rowerowych czy jak to tam sie nazywa na FB a zapomniałem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Nie wiem co kombinujecie z tymi kamieniami: ale mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś fajnego. Obecny rock garden trochę się uleżał i wypłaszczył. Nie wiem kto poukładał obok hopek te belki, ale pomysł też ciekawy. Może warto było by zrobić coś takiego na którejś prostej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jakoś tak mało skoku masz w tym rowerze Panie, jak dajesz radę z tą huśtawką żyć to ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jak to jak? Normalnie, znaczy szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Byłem wczoraj, pierwszy raz od zimy. Większych zmian nie zauważyłem, w sensie dalej jest ok Kamyki dobrze wróżą i mam nadzieję, że uda się zbudować z nich coś z dreszczykiem. Aha, jest taki jeden fragment przy bodaj drugim etapie niebieskiego, gdy trzeba było wcisnąć się między dwie cienkie brzozy (blisko ścieżki zdrowia). No więc teraz jest już jedna, szkoda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 No szkoda, wygląda na złamaną, więc pewnie ktoś się nie mieścił i postanowił sobie ułatwić. Trochę dziwne bo ja z kierownicą 750 mm się tam wyrabiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nie wiem co kombinujecie z tymi kamieniami: ale mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś fajnego. Obecny rock garden trochę się uleżał i wypłaszczył. Nie wiem kto poukładał obok hopek te belki, ale pomysł też ciekawy. Może warto było by zrobić coś takiego na którejś prostej. Byłem dzisiaj i "kamyczki" są już obsypane piaskiem i można po nich śmigać - po prostu przedłużenie rock garden-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Dobrze się domyślam, że pętla jest typowo XC i przełajem nie mam tam czego szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Trasa jest robiona pod rowery MTB i ma fragmenty, gdzie trudno byłoby przejechać czymś innym - ale imo przełajem można popróbować. Aż sam jtm ciekaw jakby to poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.