Kowal1986 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jak uda mi sie zewlec z lozka tak wczesnie to bede o 9:00. Mozemy sie wstepnie ustawic na placu, gdzie jest sciezka zdrowia dla wojskowych. Z rana o 8:00 potwierdze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ja będę jutro około 9:00 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Dzięki Kowal1986 za dzisiejsze wspólne kręcenie. Ale przede wszystkim słowa uznania dla osób które wygrabiły trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 @@addict, Dzięki i do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Byłem dziś. Jeździ się super, bo ścieżki są czyściutkie, mróz wszystko utwardził. Ino zimno i zawiecha skołkowaciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ja śmigałem wczoraj trochę i trasy są super i w super stanie. Niestety trafiłem tam już pod koniec treningu, więc nie przejechałem całości. Obie trasy są pętlami zamkniętymi? Czy mają początek i koniec? Może ma ktoś najaktualniejsze ślady? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Generalnie są to zamknięte pętle, ale wszystko zależy od Ciebie. Nie widziałem nigdzie żeby był w jakiś sposób oznaczony "oficjalny" początek pętli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Wyjrzałem z rana przez okno i nie zastanawiałem się nawet minuty. Efekt: https://www.youtube.com/watch?v=iR1RjnKcVHc&feature=youtu.be Warunki świetne, praktycznie zero uślizgów. Ino piździło po paluchach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 zrobiło się cicho, więc napiszę. Powstaje RockGarden, chociaż na razie to raczej "RollingStonesGarden". Usypany. Jedzie sie po nim całkiem spoko, ale mam nadzieje, że jeszcze coś z nim zrobimy. Nie było mnie na jego budowie, więc ostateczny wygląd był dla mnie niespodzianką. W związku z tym na niebieskiej są dwa nowe odcinki (względem tego co było jeszcze w listopadzie jak jeździłem z Solem i Kowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 W zeszły weekend widziałem, że coś nowego powstaje, przy dropie niedaleko torów, ale Rock Garden-a jeszcze nie było. Jak tylko trochę się osuszy to lecę wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kns3k Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 To ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Dziś śmigałem w KPN-ie i jest niesamowicie sucho - powiedzcie jak jest na pętli WAT-u ? Jeśli sucho to jutro lecę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Dzisiaj w południe było ok. W lesie podłoże twarde. Na łąkach trochę błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 sam mam w planie pojawic sie jutro na wat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Też się skuszę - ja będę koło 9:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 No i jak, był ktoś w niedzielę? Jak tam ten rockgarden, spodziewać się gór świętokrzyskich czy raczej skalniaka z przydomowego ogródka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 rockgarden jest taki ze go ominalem. gdyby nie to ze wiedzialem ze gdzies jest to bym pojechal dalej ogolnie fajna sprawa ale szkoda ze nie zostal zrobiony na jakims zjezdzie. bo w tej formie nie jest zbyt wymagajacy. ale wazne jest to ze jest i urozmaica jazde. po raz kolejny dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Oficjalnie:WAT rozpoczyna Puchar Mazowsza XC w 2015roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Byłem dziś zobaczyć jak wyglądają ścieżki. Ogólnie jest całkiem nieźle, nie widać żeby było coś zniszczone, miejscami sporo błota (ślisko). "Rockgarden" widziałem, przejechałem, powstrzymam się od komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Byłem wczoraj, miejscami błoto, ślisko i lód - czyli fajnie. Rockgarden też fajny, tylko cza go wolno najechać, tak żeby koło wpadło za pierwszą przeszkodę, emocje gwarantowane. Dziś natomiast wyskoczyłem do Starej Miłosnej, tudzież liznąłem MPK, warun świetny, trasy też ok, zero błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kns3k Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ktos jezdzil w ten weekend?? Jak warunki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Pięknie jest. Błota brak. Nic tylko jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kns3k Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Cudo traska w tym sezonie!! Przyznać się kto dzis byl ok 15 swoim skrzypiącym tapczanem?? Ale hałasował ten full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Widać, że sezon za pasem. Dzisiaj natknąłem się na cięższą ekipę na Konach. BTW, cza się wziąć za cztery litery, po szybko zaczyna brakować pary, a bez pary WAT jakby traci część uroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 BTW, cza się wziąć za cztery litery, po szybko zaczyna brakować pary Święte słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.