Eftrzy Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Przed chwilą wróciłem i muszę powiedzieć że niebieska jest mega:) Jadąc pomarańczową się kilka razy zgubiłem ale jest potencjał. Faktycznie wjazd na niebieską przy torze przeszkód jest zasypany. Ogólnie szacun za kawał dobrej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Niedawno wróciłem. Pomarańcz jest coraz lepszy. Nowy odcinek na niebieskiej przejechany na gazie też daje frajdę. Widziałem dzisiaj kogoś w białej koszulce Mazovia MTB. Może to ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Może jakaś ustawka w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Może jakiś oddzielny wątek z ustawkami na WATcie. Każdy by wrzucał info kiedy i o której będzie. Szkoda zaśmiecać ten wątek. Ja w ten weekend niestety nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 ja bardzo chętnie chociaż nie wiem czy na weekend nie dostane grabi i sekatora... więc nie wiem czy będzie mi sie wtedy chciało jeszcze tutaj jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aopa85 Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 a może by zrobić jakieś illegal zawody na WATcie bez zobowiązań? Cel- poprawa PR na Stavie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 No ale co to za problem? Włączasz stravę, ciśniesz ile możesz i ma nowy PR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 w XC raczej cięzko siedzieć sobie na kole, więc "zawody" bardziej przeszkadzają niż pomagają chociaż wiadomo, że inni są motywujący do ciśnięcia. Ostatnio na treningu z kumplem odjechaliśmy reszcie, zatrzymujemy się, a on sprawdził, ze HR max na kółku miał 197... samemu ciezko się na coś takiego wysilić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aopa85 Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Dokładnie o to chodzi! więcej osób to większa motywacja. Jednak myślałem o czasówce-start pojedynczo (już kiedyś były na WaTcie takie zawody-startowała Maja Włoszczowska tydzień po zdobyciu mistrzostwa Świata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Oj tam. koniec sezonu, roztrenowanie. Połowa z nas myśli już o basenie i spokojnym pokonywaniu kilometrów, a Wy proponujecie czasówkę... to ja mogę pomierzyć czasy i zrobić wycieczkę śladami ciekawych miejsc na poligonie Jak będzie ładnie to ja proponuję sobotę rano. Po południu gra politechnika z jastrzebskim węglem i mnie po południu nie ma. Nie będę ukrywał, że chciałbym z kimś pokręcić, bo tak piszecie o tej trasie że jeździcie a nigdy nie było okazji się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Sobota rano jt. ok. 9:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 9-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Jak plany mi sie nie pokomplikuja to tez bede w sobote ok 9:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelwaw Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Jak nie będzie jakiegoś deszczowego dramatu to chętnie się dołączę (jechałbym z okolic dworca gdańskiego jak coś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Chętnie bym dołączył, gdyby to była niedziela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 po prawie 4h grabienia i wyrywania ogłaszam, że zrobiłem z kumplem nowy odcinek pomarańczowej. Zapoznanie trasy oficjalnie w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eftrzy Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Nie mogę się doczekać, przetestuje w przyszły weekend[emoji5] raz jeszcze dzięki za kawał dobrej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Jutro o 9 pod SWFem (czyli budynkiem Studium Wychowania Fizycznego). Kto jeździ na wacie ma mam nadzieje pojęcie gdzie to jest. Jak pada to ja z domu się nie ruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Dzieki Lesieque i Sol za wspolna jazde. Nowe odcinki sa super i teraz trzeba je systematycznie rozjezdzac, wiec do nastepnego. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Dzięki również, było super.* Do następnego. tj. w przerwach na złapanie oddechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 to i ja Wam podziękuje. Następnym razem może będzie bardziej sucho, bo trochę tańczyłem na liściach. Przypominam i zapraszam na 22 na grabienie liści. Ci którzy jeżdżą ostatnio wiedzą, że nie widać trasy, a po małym kapuśniaczku z nieba robi się ślisko jak po śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelwaw Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Byłem dzisiaj, zrobiłem 2 okrążenia niebieskiej trasy - rewelacja! Bardzo mi się podobało, mnóstwo trudnych sekcji, parę prostych na których też można pojechać szybciej, naprawdę bomba. Organizatorom bardzo dziękuję za chęci i pracę włożoną w przygotowanie, oznakowanie i dbanie o trasę. Wpadnę jeszcze nie raz, no i koniecznie muszę jeszcze objechać pomarańczową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 16 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Byłem wczoraj. Nowy odcinek pomarańczowy całkiem spoko. Liście dały mi w kość. Uślizg przedniego koła, gleba i zerwany wentyl. Wszystko za jednym zamachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Dziś przejeżdżałem w drodze do Kampinosu - widziałem, że dosypaliście kilka pagórków, a trasa jest pięknie posprzątana. Naprawdę podziwiam Wasze wysiłki i dziękuje. Jeśli ktoś chce, to jutro możemy się ustawić na WAT-cie ok 10:30? Zrobimy z 3-5 okrążeń. Oczywiście jeżeli będzie padał śnieg z deszczem to ja odpuszczam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Ja będę jutro około 9:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.