bender999 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 WItam Uszkodziłem tłumik w swojej torze i muszę kupić nowy. Czy tłumiki odbicia/powrotu ze zdjęć są ze sobą zamienne? Cytuj
Mod Team Maniak Napisano 1 Października 2014 Mod Team Napisano 1 Października 2014 Duża szansa na to że są ...ale musisz zwrócić uwagę na długość trzepienia, to raz. Druga sprawa amorki z aluminiowymi goleniami i stalowymi mają inną wewnętrzną średnicę więc tutaj nie przełożysz. Trzecia kwestia to modele mniej więcej od 2013 z alu lagami i solo-air mają większą średnicę wewnętrzną niż starsze wypusty, więc też nie podejdzie. Mam wolny tłumik odbicia od reby w domu, jak potrzebujesz wymiarów to służę pomocą. Napisz konkretnie jaki masz model amorka i z jakiego pochodzi tłumik dawca. Cytuj
bender999 Napisano 1 Października 2014 Autor Napisano 1 Października 2014 mój model to tora 302 bodajrze 2008r stalowe lagi i bez powietrza, a dawca w sumie nie określony. Ponoć miało pasować jak gadałem ze sprzedawcą. teraz nie jestem w polsce i niestety nie mogę tego sprawdzić a tłumik juz przyszedł. Wiem że to ciężko określić po zdjęciach i dzięki że wogóle się zainteresowałeś Cytuj
Mod Team Maniak Napisano 1 Października 2014 Mod Team Napisano 1 Października 2014 Niestety wygląda mi na to jakby tłumik który do ciebie jedzie był od właśnie reby albo innego amorka z alu goleniami. Jak dojedzie to suwmiarka w dłoń i porównaj obie główki tłumika, niemal na pewno będą różnych średnic. Może przekładka samej gumki załatwi temat jeśli nie to będziesz musiał rozbroić tłumik i zobaczyć czy da się z 2 zrobić jeden. Awaria tłumika odbicia to rzadka sprawa, o ile wiem Puklus ma praktykę w rozbieraniu tego elementu. Na czym polega uszkodzenie obecnego tłumika? Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 1 Października 2014 Mod Team Napisano 1 Października 2014 Jeżeli chodzi ci o tłumik kompresji czy odbicia ,to fakt kilka rozbierałem na części pierwsze ale nie takie Cytuj
ryzy1983 Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Witam, Chcialbym zrobic kompletny przeglad mojej Tory SL Coil z 2009r wiecie moze gdzie w Krakowie mozna dostac kompletny zestaw uszczelek, wszystkich elementow gumowych? Pozdrawiam Artur Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 2 Października 2014 Mod Team Napisano 2 Października 2014 Zdejmij stare oringi i idź do sklepu roliczego lub hydraulicznego, tam będą mieli. Możesz też kupić oryginalny zestaw ale tani nie będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi