lukers Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 W załączeniu foty, filmiki z wyprawy Jelenia Góra - Praga 15-17 sierpień 2014. www.tourbike.eu PozdRower Lukers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 a jakiś ciekawy skrócik (5-8min) z wycieczki? bo ponad 1h to dla przecietnego forumowicza jest nie do strawienia mam nadzieję, że nie potraktujesz to jako złośliwość a konstruktywną krytykę chyba, że się mylę jeśli jakiś forumowicz obejrzał cały materiał, to niech da znać, że to ja jestem w błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Hej pewno że można krócej: http://tourbike.eu/index.php?album=Jelenia-G-ra-Praga-14-17-sierpie-2014 oglądasz zdjęcia które pasują i poświęcasz tyle na to czasu ile chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martynna Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Uwielbiam Pragę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja też szczególnie piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.