Emperor Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jak myślicie? Cena dobra? Brać czy nie brać? A może w podobnej cenie coś fajnego ktoś ma? http://olx.pl/oferta/rockshox-recon-air-130mm-CID767-ID78MjN.html#b6a69eae10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Golenie wyglądają ładnie, jest to gaziak, wiatrem pędzony i masz tłumik MC za 400zł nie znajdzie nic co nawet przypomina taki widelec poproś o lepsze zdjęcia i sie dopytaj o niego ale ogólnie ja bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Sądząc po ilości błota na dolnej rurze to amor pracował w trudnych warunkach. Jak masz możliwość to lepiej obejrzyj go na żywo. Przyjrzyj się goleniom i sprawdź czy działa płynnie i bez dziwnych odgłosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triper Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Nie powiedział bym że na tej ramie jest dużo błota. Zresztą rowerem MTB mało kto jeździ po szosie, kupując amortyzator tego typu raczej to oczywiste :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Nawet jak pracował w trudnych warunkach, to model 2008 lub starszy, z tych pancernych. widać uszczelki są w miarę spoko, anoda także ale może być coś ukryte. Warto poprosić o dodatkowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triper Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jestem tego samego zdania, jednak jeśli coś jest ukryte to na zdjęciu tego nie zobaczymy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 No właśnie miałem Recona z tych "pancernych", kupiłem używanego w "super stanie", "po serwisie" i "nie katowanego", a wkrótce po zakupie wydałem 300 zł na naprawę, więc lepiej uważaj z zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triper Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 300 zł ? To co było zepsute ? Bo to sporo kasy poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emperor Napisano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2014 właśnie, co za 300zl? Ale Jeśli upewnię się że sprawny to okazja dobra? Potargować się czy cena w miarę ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Komplet uszczelek + ślizgi + wymiana i sie nazbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qba3777 Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 (edytowane) Posiadam takiego samego amora. Wyjęty z nowego roweru przeleżał jakieś 3 lata. Na początku roku założyłem , wszystko działało, po 2000 km zaczął "świszczeć" przy odbijaniu. Oddałem go do serwisu, wymieniono uszczelki i olej i znowu wszystko gra. Od tego czasu zrobił 1100 km i nic się z nim nie dzieje. Jeśli ww. amor jest w obrym stanie, nie trzeba przeprowadzać seriwsu, to moim zdaniem można brać. kuba Edytowane 30 Września 2014 przez qba3777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2014 W takim widelcu jeżeli nabędzie sie oryginalne uszczelki lub zamienniki wysokiej jakości to i 10 000km bez większych problemów będzie śmigał, oczywiście przestrzegając przeglądy Jak sie ma dojścia do ślizgów i jak sie jeszcze samemu umie wymienić, to praktycznie niezniszczalny widelec, póki sie nie uszkodzi teflonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emperor Napisano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2014 heh, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryzy1983 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Witam, Chcialbym zrobic kompletny przeglad mojej Tory SL Coil z 2009r wiecie moze gdzie w Krakowie mozna dostac kompletny zestaw uszczelek, wszystkich elementow gumowych? Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2014 I co zapytasz w każdym temacie i założysz jeszcze z 5 z tym samym pytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triper Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 gdzie w Krakowie mozna dostac kompletny zestaw uszczelek, wszystkich elementow gumowych? rowerowy.com tam kupisz wszystko do Tory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi