Placek Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 Szanowni koledzy Trochę brakło mi doświadczenia więc mam nadzieję że pomożecie. Obecnie śmigam na secie opon P: RoRo 2,25 1,8bar (54mm) T: Thunder Burt 2,1 2,0bar (51mm) Kampinos,, masa korzeni, drobnych nierówności I znów korzeni. Niestety moje nadgarstki dostają w kość i to dosłownie, brakuje mi komfortu, lubie szybką jazdę więc nie mogę zbyt mocno zejść z cisnieniem amora (SID) więc pomyślałem że pójde w duży balon nawet jeżeli ma to ważyć nieco więcej. Czy uważacie że jest to dobry kierunek ? Jeżeli tak to jaki set proponujecie? Sam myślałem o : T: Ikon 2,35 + F: Ardent 2.2 T: ThBurt 2,25 (czyli nieco szerzej niż obecnie) + F:RoRo 2,25 T:RK2.2 + F XK 2,4 Jeżeli macie więcej sugestii proszę o podzielenie się.
Pulse Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 Polecilbym zestaw RaceKing 2.2 sam smigam na takich juz blisko 20k km, komfortowe, przez piach przelatuja. W mojej ocenie bardzo komfortowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.