michalpv2 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Chyba nikt tu nie wymienił tych rowerów: Lapierre ma modele Pulsium i Sensium, mają one wkładkę elastomerową podobno redukującą wstrząsy. BMC Granfondo w wersji z hamulcami tarczowymi. Fenix w ofercie Ridleya jest niby z seri endurance, ale geometrię ma taką samą jak wyścigowy Helium, chyba że coś źle patrzyłem, też są wersje z tarczami. Jeszcze Look 566 ale na stronach polskich sklepów nie widziałem wersji z 2015. No i w Wertykalu Colnago AC-R i Wilier GTR. Jeśli chodzi o Wiliera to kiedyś do nich dzwoniłem i mogą sprowadzić też pozostałe wersje, nie tylko na 105 która jest na ich stronie. Bianchi Intenso ale Bianchi chyba nie ma dystrybutora w Polsce. Na temat komfortu żadnego z nich się nie wypowiem, sam szukam czegoś dla siebie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 BMC (karbonowego) nikt nie wymieniał pewnie z względu na cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalpv2 Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Rzeczywiście cena wydawała mi się mała jak na BMC ale nie myślałem, że za ponad 8 klocków sprzedają rower na alu ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Myślimy że powinieneś wytrzeźwieć Chyba powinno być "powinnaś" bo pisze że kobieta Lecz w dzisiejszych czasach gdy gender jest poprawnie politycznie może być i mężczyzna ale chyba wtedy powinno być napisane płeć-unisex Chyba że ja nie nadążam za tym wszystkim i wszystko wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Czy sztyca w Treku + ten cały ich patent nie będą za wiotkie pod prawie 2 metrowym, 91kg jeźdźcem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 To komin nakładany na krótki maszt, zakres regulacji jest niewielki, nie ma opcji by to było wiotkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.