Skocz do zawartości

[Rower] Ostre Koło by Rolson

Rolson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cytuje; ''Przecież kiedyś myślałem o złożeniu ostrego koła! NO IDEALNIE sie nada!''

Bede sie czepial, ale myslales o zlozeniu ostrego kola wiec nie zkladales go wczesniej? 

Napisano

Nie, po prostu pożyczyłem ostre od znajomego który ma 2. Nigdy wczesniej samemu nie składałem ale kiedy musialem mu oddać to przestałem jezdzic i zaczalem myslec o własnym. Ot i cała historyja
Edit: Od znajomego który miał dwa*

Napisano

Jeśli chodzi o napęd, to i się cieszyłem gdy pod świętokrzyskie góry podjeżdżałem, i bluźniłem gdy z nich zjeżdżałem kiedy już nie mogłem szybciej machać nogami. 

Napisano

Takie są właśnie uroki ostrego koła. Ja już doszedłem do wniosku, że nie warto się męczyć na trasach z ostrym, za dużo czasu a za mało przyjemności po pewnym dystansie.

Napisano

Ja strasznie lubię, jedno i to samo przełożenie liczy się kondycją a nie zmiana na lżejszy bądź cięższy bieg, dlatego z szosy przesiadłem sie na ostre, przesiadając sie na szosę z biegami nie odczuwam takiej frajdy z jazdy jak na fixie. 

Napisano

O oba, bo jeden to jestem w stanie zrozumieć, żeby mieć chwyt klamkowy w trasie (pomijam już ustawienie kierownicy, które wygląda fatalnie), ale drugi ma tylko jedną klamkę i też bez hamulca.

Napisano

Wyglada fatalnie ale bardzo mi zależało żeby rury w baranie były ustawione horyzontalnie, a niestety jesli nie jest tak ustawiony to wygody nie ma praktycznie w ogole :c

• 2 tygodnie później...
Napisano

Elton Skoro pasuje Ci do torebki to kupuj, wracając do tematu, zaczynam nowy projekt singel speed, a że miałem aparat Zorkę 5 więc zrobiłem kilka zdjęć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...