Chomik XC Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Nie wie ktos gdzie mozna by dostac adapter na 31.8 do takiej przerzutki ? ewntualnie wymienic z 28.6 edit: o kurcze, chyba pomylilem dzialy.... sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 8 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 edit: o kurcze, chyba pomylilem dzialy Ot to. Widzę że masz tam założony adapter. Poza tym ten LX raczej nie występuje w wersji 28,6 więc chyba coś pokręciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 zdjecie jest z allegro, potrzebuje wlasnie taki adapter a wersja 28.6 jest bo mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No to już kompletnie nie rozumiem. Skoro masz przerzutkę 28,6 to za żadne skarby nie założysz jej na ramę 31,8 bo obejma jest za mała. Co innego w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 hmm... obejma w przerzutce jest 34.9mm a adapter mam na 28.6mm, potrzebuje na 31.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Aaaaa no to trzeba było od razu tak pisać To tylko musisz wymienić tę redukcję. Dostaniesz to w rowerowym za kilka złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No wlasnie z tym mam problem, bo ta przerzutka jest jakas dziwna. Obejma jest ponizej prowadnicy i redukcja jest taka nie standardowa, wiec te zwykle co mozna znalesc w sklepach mi nie pasuja. Jedynie co mnie ratuje to oryginalny adapter z tej przerzutki... Znalazlem cos takiego: http://www.merida.rower.com.pl/index.php?m...roducts_id=4635 tyle ze tu jest adapter do XT, ale po zdjeciach tej przerzutki wydaje mi sie ze ma taka sama konstrukcje, chyba bedzie pasowac czy sie myle ? FD-M760 FD-M580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Trudno powiedzieć, ale myślę że nie powinno być różnicy, w końcu to tylko prosta podkładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 no wiesz proste podkladki nie pasuja zamowilem ta od xt zobaczymy czy podejdzie, dzieki za zainteresowanie tematem Odi, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No tak tak, chodziło mi o to że ta redukcja jest tak prostym "urządzeniem", że każda musi pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 a tak btw przypomnialo mi sie ze kupiles kiedys zacisk sztycy Krossa 16g, mozna wiedziec gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 18,7g a nie 16 Kupiłem w sklepie rowerowym u siebie. A wygląda on dokładnie tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 10 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ja miałem ten sam problem. Rozwiązałem go w ten sposób iż podłożyłem podwójnie dętkę i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.