Maniek36 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 co myślicie o tych "felietonach" ? Tak wiem nie mają związku z rowerami ale fajnie się je czyta w wolnej chwili. Polecam piszcie jak się podobają i nie podobają (krytyka zawsze się przyda) linki: http://bestgear.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jak na razie rzucają mi się w oczy błędy ortograficzne Ale zapowiada się znośnie. Edit: Nie no, nie mogę. Niech ktoś to poprawi bo szczypią oczy... W co drugiej linijce byk taki, że zacząłem się zastanawiać czy nie rozumiem jakiegoś sarkazmu, ale chyba to po prostu dysleksja przez duże DYS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 W takiej szacie graficznej czyta się tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Muszę stwierdzić,że w przypadku Autora blogu Pani Nauczycielka od polskiego nie odniosła sukcesu. Pomijam szatę graficzną.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Na razie jest tam taki b..ałagan że ciężko cokolwiek znaleźć. A jak się już kliknie tam gdzie trzeba to ciężko czytać. Starasz się pisać luźnym stylem z nadmiarem porównań jak to często czynią autorzy tekstów w prasie motoryzacyjnej ale styl kuleje. Kuleje tak bardzo że nie da się tego czytać. Trzeba uważać na polskim i trenować język. Zamiast uczyć się z artykułów i felietonów weź kilkadziesiąt książek i czytaj, ale dobrych książek a nie jakiegoś badziewia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.