Skocz do zawartości

[Zlot VII] Powrót do przeszłości - Rzeczka i schronisko Orzeł

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich!

Jestem po wstępnych ustaleniach z Mieciem i mając aprobatę Starszyzny chciałbym Wam przedstawić małą propozycję.

Chciałbym się podjąć organizacji kolejnego VII Zlotu ForumRowerowe.org.

Formuła zbliżona do I Zlotu.

Całe schronisko nasze, loteria, ognisko i kilka nowości jak np testy sprzętu (będę rozmawiał z Giantem, może uda się namówić Asicsa), może jakaś prezentacja.

Kolejna nowość to kilka propozycji rabatowych dla osób które już będą się znajdowały na liście Zlotowej. Jeżeli ktoś będzie planował zakupy rowerowe i nie tylko to myślę, że będzie zadowolony.

Chciałbym tym Was zachęcić do szybszej reakcji (jak to było przy organizacji I Zlotu) i nie czekania z zapisami do ostatniej chwili.

Miejscem to o ile się dogadamy z Michałem, właścicielem schroniska będzie Orzeł czyli taki mały powrót do przeszłości.

Zapraszam serdecznie do dyskusji i przedstawiania swoich koncepcji.

Osoby któe chciały by mi pomóc mile widziane.

Pozdrawiam

Marcin

Napisano

Przepraszam ale nie śledziłem wpisu Przeora.

Myślę, że się dogadamy.

Co do miejscówki w Sowich to przypominam, że na pierwszym Zlocie od początku lecieliśmy na dwie grupy. Jedną Hard prowadził Tobo, a druga Light Kierownik i Ukasz.

Były osoby jak Kubusiowa które na stalowym sztywniaku dawały radę, aż do momentu kontuzji.

Napisano

No, temat szybko się pojawił. Czy o tym pisał Przeor w tym: http://www.forumrowerowe.org/topic/164855-vi-zlot-zdjecia-i-filmy/?p=1539337 poście?

Nie, ja myślałem o Masywie Śnieżnika, który jest mega terenem i lajtowym i hardkorem dla chętnych.

Ale jak już się znalazł chętny to niech ciągnie ten wózek orga, który pełen dziegciu jest:) Z chęcią pałeczkę oddam.

Tylko żadnych ankiet nie róbcie:P tylko utrudniaja a pojadą i tak tylko Ci co chcą i mogą. Nie Ci, którzy w ankietach głosują.

Napisano · Ukryte przez MarcinGoluch, 6 Stycznia 2016 - Brak powodu
Ukryte przez MarcinGoluch, 6 Stycznia 2016 - Brak powodu

Przeorze znam ja po stokroć historie które opowiadasz. Wszak za 3 pierwsze Zloty odpowoedzialnym byłem ;).

I zlot termin i miejsce był całkowitym dyktatem i była największa ilość uczestników. Kolejne już chcieliśmy wprowadzić demokrację i ludziska mieli wątpliwości do samego końca.

Zrezygnowałem z organizacji po dziwnych akcjach o których wielu słyszało podczas opowoeści przy ognisku w czasie III zlotu w Głuchołazach.

Napisano

Na pewną się zjawię na kolejnym zlocie. Będzie to mój pierwszy udział w tych zlotach. Co do rabatów to super opcja, tym bardziej że chcę kupić fulla na przyszły sezon:-)

Napisano

Pod Orła nadal da się podjechać autem. Ja jestem na miejscu, więc jeśli będę mógł, to chętnie pomogę w organizacji, a potem mogę też zasugerować jakąś trasę. :)

Napisano

Jak dla mnie brzmi rewelacyjnie i oczywiście się piszę :)

A samochodem da się podjechać, chociaż stromo i po szutrze, ale jakoś idzie.Pamiętam, że tutaj na koniec dnia to jest wyzwanie, aby podjechać z siodła pod samo schronisko już na zasłużony odpoczynek - przynajmniej dobra motywacja ;)

Napisano

Góry Sowie są super, choć też z chęcią poznałbym nieznane mi miejsca jak właśnie Masyw Śnieżnika, ale i tutaj będzie na pewno super :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...