MarcinGoluch Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Witam Wszystkich! Jestem po wstępnych ustaleniach z Mieciem i mając aprobatę Starszyzny chciałbym Wam przedstawić małą propozycję. Chciałbym się podjąć organizacji kolejnego VII Zlotu ForumRowerowe.org. Formuła zbliżona do I Zlotu. Całe schronisko nasze, loteria, ognisko i kilka nowości jak np testy sprzętu (będę rozmawiał z Giantem, może uda się namówić Asicsa), może jakaś prezentacja. Kolejna nowość to kilka propozycji rabatowych dla osób które już będą się znajdowały na liście Zlotowej. Jeżeli ktoś będzie planował zakupy rowerowe i nie tylko to myślę, że będzie zadowolony. Chciałbym tym Was zachęcić do szybszej reakcji (jak to było przy organizacji I Zlotu) i nie czekania z zapisami do ostatniej chwili. Miejscem to o ile się dogadamy z Michałem, właścicielem schroniska będzie Orzeł czyli taki mały powrót do przeszłości. Zapraszam serdecznie do dyskusji i przedstawiania swoich koncepcji. Osoby któe chciały by mi pomóc mile widziane. Pozdrawiam Marcin
MarcinGoluch Napisano 26 Września 2014 Autor Napisano 26 Września 2014 Byli tacy co dawali radę. A później łamali nogi pakując rower do auta. Jeżeli nic się nie zmieniło to można podjechać pod schronisko.
kyloziom Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Ja jestem za. Miejsce już sprawdzone to warto. Schronisko bardzo fajne. PS. Tym razem będę lepiej pilnował roweru przed zlotem
bobiik Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Jeżeli nie będzie ,,lepszejszej,, alternatywy to jeste za ;-) 2 osoby
Hanzo Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 No, temat szybko się pojawił. Czy o tym pisał Przeor w tym: http://www.forumrowerowe.org/topic/164855-vi-zlot-zdjecia-i-filmy/?p=1539337 poście?
MarcinGoluch Napisano 27 Września 2014 Autor Napisano 27 Września 2014 Przepraszam ale nie śledziłem wpisu Przeora. Myślę, że się dogadamy. Co do miejscówki w Sowich to przypominam, że na pierwszym Zlocie od początku lecieliśmy na dwie grupy. Jedną Hard prowadził Tobo, a druga Light Kierownik i Ukasz. Były osoby jak Kubusiowa które na stalowym sztywniaku dawały radę, aż do momentu kontuzji.
zabiel17 Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 pisze sie. tylko sugestia co do terminu - tylko nie koniec czerwca poczatek lipca ;-)
Przeor Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 No, temat szybko się pojawił. Czy o tym pisał Przeor w tym: http://www.forumrowerowe.org/topic/164855-vi-zlot-zdjecia-i-filmy/?p=1539337 poście? Nie, ja myślałem o Masywie Śnieżnika, który jest mega terenem i lajtowym i hardkorem dla chętnych. Ale jak już się znalazł chętny to niech ciągnie ten wózek orga, który pełen dziegciu jest:) Z chęcią pałeczkę oddam. Tylko żadnych ankiet nie róbcie:P tylko utrudniaja a pojadą i tak tylko Ci co chcą i mogą. Nie Ci, którzy w ankietach głosują.
Hanzo Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 wózek orga, który pełen dziegciu jest:) A co jakieś gorzkie żale były? Masyw Śnieżnika faktycznie byłby fajnym terenem.
MarcinGoluch Napisano 27 Września 2014 Autor Napisano 27 Września 2014 · Ukryte przez MarcinGoluch, 6 Stycznia 2016 - Brak powodu Ukryte przez MarcinGoluch, 6 Stycznia 2016 - Brak powodu Przeorze znam ja po stokroć historie które opowiadasz. Wszak za 3 pierwsze Zloty odpowoedzialnym byłem . I zlot termin i miejsce był całkowitym dyktatem i była największa ilość uczestników. Kolejne już chcieliśmy wprowadzić demokrację i ludziska mieli wątpliwości do samego końca. Zrezygnowałem z organizacji po dziwnych akcjach o których wielu słyszało podczas opowoeści przy ognisku w czasie III zlotu w Głuchołazach.
Rengar Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Na pewną się zjawię na kolejnym zlocie. Będzie to mój pierwszy udział w tych zlotach. Co do rabatów to super opcja, tym bardziej że chcę kupić fulla na przyszły sezon:-)
pietia79 Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Ja też się piszę na 99% (jeśli nie będzie, tfu, żadnej kontuzji). Miejsce obojętne, ale im bliżej stolicy tym lepiej
Tomash Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 Pod Orła nadal da się podjechać autem. Ja jestem na miejscu, więc jeśli będę mógł, to chętnie pomogę w organizacji, a potem mogę też zasugerować jakąś trasę.
detonator Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 Również w to wchodzę, choć prawdopodobnie bez noclegu Chętnie poprowadzę jakąś grupkę enduro po okolicy
c1ach Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Tacy przewodnicy "łenduro" to już byli w tym roku Chyba ze dwie godziny żeśmy z tych krzaków wyłazili.
ukaniex Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Ciach. W razie utrudnień podejmiesz solową walkę... jak zwykle. :-)
venom2000 Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 "łenduro" połączone z survivalem tylko Beara Gryllsa zabrakło
Zymelka Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Przekonaliście mnie Znowu się pojawię.
tobo Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Dla chętnych stosownych wrażeń jest trasa emtb w Mieroszowie
Patryke Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Jak dla mnie brzmi rewelacyjnie i oczywiście się piszę A samochodem da się podjechać, chociaż stromo i po szutrze, ale jakoś idzie.Pamiętam, że tutaj na koniec dnia to jest wyzwanie, aby podjechać z siodła pod samo schronisko już na zasłużony odpoczynek - przynajmniej dobra motywacja
adhed Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Góry Sowie są super, choć też z chęcią poznałbym nieznane mi miejsca jak właśnie Masyw Śnieżnika, ale i tutaj będzie na pewno super :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.