szewka Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Ja się piszę. Zaliczka poszła. Btw. wybiera się ktoś ze ślaska? bo nie wiem jak transport ogarnąć ;d
szewka Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 ew. moge do wrocławia dojechać. edit. Jednak 2 osoby
kyloziom Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Tyle osób się "interesowało" zlotem, a tu tylko garstka wpłaciła. Słabiutko to widzę
marcinusz Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 A jest problem z wplata? Ja o zlocie myślę, ale jak mi zdrowie znów zaszwankuje, to nie chce wycofywać się rakiem, jak w zeszłym roku... Dlatego w tym roku nie gadam o zlocie, tylko zamierzam przyjechać, jeśli zdrowie dopisze. Jeśli jest brak do wpłaty, to przyjmę optymistyczną postawę i wpłacę.
Zymelka Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Póki co mamy 8osób na liście a do jutra miało być min 15 żeby klepnąć schronisko...
alkor Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Kyloziom, ja nadal jestem zainteresowana ale nie jestem wrózką i za daibła nie wiem jak będzie wtedy ze na przykład zdrowiem itp.ale podobnie jak Marcinusz jak bardo trzeba to mogę wpłacić.
MarcinGoluch Napisano 31 Marca 2015 Autor Napisano 31 Marca 2015 Zapraszamy z wpłatami. Zlotu nie odwołamy ale prawdopodobnie zmniejszymy ilość miejsc z 40-50 do 30-40. Na bank będzie mogło przyjechać więcej osób ale powyżej limitu już będziemy rozmawiać ze schroniskiem o każdym miejscu z osobna.
kyloziom Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 No ja też nie wiem jak będzie ze zdriwiem u mnie. Ale w takim razie trzeba by czekać do ost dnia przed wyjazdem. 2 lata temu zaplaciłem za zlot, ale ukradli mi rower. Więc nie da się przewidzieć co się stanie w między czasie.
marcinusz Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Ja zawsze robiłem wpłatę jako jeden z pierwszych, ale w zeszłym roku miałem 4 miesiące L4 i obawiam się "powtórki z rozrywki". Ryzyko niestety jest realne. Nie chodzi mi o jakiś katarek. Zrobię wieczorem konsultację i przelew za 1 lub 2 osoby.
alkor Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 No ja też nie wiem jak będzie ze zdriwiem u mnie. Ale w takim razie trzeba by czekać do ost dnia przed wyjazdem. 2 lata temu zaplaciłem za zlot, ale ukradli mi rower. Więc nie da się przewidzieć co się stanie w między czasie. Dobrze. Ale to Ty. A ja to ja. I nie muszę czekać do ostatniego dnia. Żeby mieć 90% pewności wystarczy mi miesiąc wyprzedzenia. Teraz jest tych miesięcy 4x więcej.
kyloziom Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Dobra już luz ważne, że zlot będzie bankowo. To niech każdy wpłaci kiedy będzie mógl
Przeor Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Żaden luz! Żadne każdy wpłaci kiedy chce! Teraz macie wpłacać. ....pojechałbym gdzieś sobie:)
marcinusz Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Żaden luz! Żadne każdy wpłaci kiedy chce! Teraz macie wpłacać. ....pojechałbym gdzieś sobie:) Nie no, ok. Skoro tak, to ja właśnie wpłacam. Tylko pojedź w jakieś ładne miejsce, a nie wydaj na alkohol i kobiety
limaK98 Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 A co mi tam, też się zjawię! Piniendze pójdą na dniach
szewka Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Powie mi ktoś jak tam dojechać ?? Pociągiem czy jak? Z wrocławia albo z Lublińca(woj.Śląskie) ? Ew. może jak ktoś jedzie to przygarnąłby 2kę z rowerami )
kyloziom Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja wiem, że nie jestem tu moderatorem. Ale wypisywanie jak dojechać na zlot to raczej na forach regionalnych. I można troche się wysilić i samemu poszukać opcji transportu.
MarcinGoluch Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Napisano 10 Kwietnia 2015 Szukajcie miejscowości Rzeczka. Jak dobrze kojarzę to z Wałbrzycha Głównego można jechać PKP na Jedlinę Zdrój lub na Głuszycę Górną. A z Głuszycy już tylko 11km do Rzeczki. Aha jakby komuś przyszło jechać skrótem to na pierwszym Zlocie chłopaki ze skrótu zrobili x3 bo się pogubili. Ale co tam w zamierzchłych czasach nie było nawigacji w smatfonach .
MarcinGoluch Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Napisano 23 Kwietnia 2015 Osoby które już są na liście Zlotowej zapraszam do korzystania z rabatów w mSporcie .
tobo Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 Może się dołączę, będę czekał na wasze powroty w schronisku, herbatę zrobię i z napięciem wypytam o przeżycia dnia
marcinusz Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 herbatę zrobię i z napięciem wypytam o przeżycia dnia Masz tu błąd składniowy. Powinno być: "herbatę zrobię z napięciem i wypytam o przeżycia dnia"
tobo Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Nie ucz Polaka na emigracji po polskiemu pisać
DudiRadom Napisano 11 Maja 2015 Napisano 11 Maja 2015 Cześć. Panie Przeor czy ktoś się dopisał, czy nadal tak mało osób? Ewentualnie jakieś koszulki lub gadżety zlotowe są planowane ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.