Skocz do zawartości

[Zlot VII] Powrót do przeszłości - Rzeczka i schronisko Orzeł

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cza było kupić normalnie w kiosku bilet autobusowy to tera byś nie zbierał na Kanary :laugh:

Darek, Ty się tu najgłośniej udzielasz a wpłaty jak nie było tak nie ma :) Wnoszę do wielce szanownej dyrekcyji o blokadę postów tego użytkownika dopóki, dopóty nie będzie potwierdzenia na liście uczestników zlotu ;) 

To wsio po to by szybciej nazbierać minimum zlotowe na kolejny zlot na Ibizie ;D
Napisano

Blokuj,blokuj,zobaczymy jak ci koło zblokuję jakim badylem na zjeździe z górki  :laugh: ,wpłata będzie spoko oko,muszę zrobić jeszcze małe rozeznanie w pracy co bym nie trafił że zlot wypadnie mi w dniu służby i du....a blada będzie  :sick:

Napisano

Pitu, pitu a tymczasem logo zlotu się wykuwa w czeluściach Mordoru. Na razie bardzo wstępny zarys, nawiązuje do schroniska, w którym meta będzie:)

24yvfad.jpg

Napisano

Pitu, pitu a tymczasem logo zlotu się wykuwa w czeluściach Mordoru. Na razie bardzo wstępny zarys, nawiązuje do schroniska, w którym meta będzie:)

24yvfad.jpg

Naprawdę niezłe logo ;) Ja skrobnę co nieco do kolesia, który zajmuje się grafiką, malarstwem itp. Może uda mu się również coś wykombinować ;)

Co do zlotu. U mnie pojawia się wielki znak zapytania, po pierwsze do czasu zlotu pewnie będę jeszcze gibać o kulach, co wyeliminowuje mnie po raz kolejny z wspólnej jazdy z Wami, a druga sprawa - 3 lipca gra The Prodigy na Openerze i... 

da radę być w dwóch tak odległych miejscach na raz? :)

Napisano

Pozwole sobię, choć nie wiem czy mogę (nie żebym był krytykiem sztuki).

Sorryy ale to nie ten ORZEŁ, to schronisko to przyjemne miejsce a  to  logo zalatuje jakby uciekł ten http://2.bp.blogspot.com/-z9-dQQ3CSr0/UBZgTFDqdXI/AAAAAAAADco/-4qONqOq85A/s1600/51779-1.jpeg i zaatakował rowerzystę ; :icon_cool:   ... w sumie te regiony pełne pamiątek po  tamtym WODZU no ale...

więcej o Orle:  http://www.orzel.info.pl/

'W końcu to GÓRY SOWIE, więc może coś z SOWĄ :)

Napisano

Haha, celne skojarzenie z tamtym orłem:)

Ale bez napinki, jak się logo nie spodoba to zrobimy inne. Choć znając życie, to na nadmiar grafik i chętnych do organizowania koszulek nie cierpieliśmy raczej, przeważnie deficyt w tej materii występuje.

Napisano

Aaaa, naprawdę już ustawki transportowe?! Nie stresujcie mnie:D
Ja nawet jeszcze nie wiem jak z urlopem, na ile dni itd.

Ale jakby ktoś jechal przez Łódź/z Łodzi bądź był "po drodze" to jakby co możemy sie dogadywać.

Napisano

Panowie i Panie!

Dziękuję za dotychczasowe wpłaty, pozwoliły mi zrealizować wakacje rowerowe jak z marzeń. Na Gran Canarii jest ciepło (25C) i strasznie się kurzy bo sucho jest.

Wpłaty ogarnę po powrocie za tydzień. Mam tu tylko takie wifi co muli strasznie. Więc wszyscy co wpłacili proszę bez stresu.

A teraz se popatrzcie na ciepłe góry:P

WP_20150311_010.jpg

WP_20150311_011.jpg

Napisano

Przeorze przełożony, następnym razem za takie takie zdjęcia będziesz zobligowany nas zabrać ze sobą... Też akurat jestem za granicą ale jedyne "ciekawe" widoki to stare niemry w negliżu ;D No chyba, że kogoś kręcą... ;p

Napisano

Zaktualizowałem listę. Niedługo będzie trzeba zaliczkę wpłacić, Ci co są zdecydowani i wiedzą, że pojadą niech wpłacają. Brakuje 8 osób.

Pozdrawiam ciepło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...